4 χρόνια Floral!

Αφίσα Αφίσα

Βάζουμε στα μπιφτέκια (BURGER PROJECT LIVE), μπόλικο πιπέρι (PEPPER 96,6 - Γιώργος Μουχταρίδης) και άφθονο μαϊντανό (SONIK - Νίκος Χατζόπουλος)
Βάζετε το κέφι και τις ευχές και το γιορτάζουμε ΟΟΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !

Ενα ιστορικό σημείο στην καρδιά των Εξαρχείων, στο ισόγειο ενός σημαντικού αρχιτεκτονικά κτιρίου, τα τελευταία 4 χρόνια μετατράπηκε σε έναν από τους πιο σημαντικούς χώρους πολιτισμού της Αθήνας.

Το Floral, από την ανακαίνιση και τη νέα ιδιοκτησία του, το 2009, έχει φιλοξενήσει πάνω από 1.000 εκδηλώσεις βιβλίου, μουσικής, κινηματογράφου, φιλοσοφίας, κοινωνίας και θεάτρου, που παρακολούθησαν πάνω από 250.000 άνθρωποι. Είναι γνωστό ότι το Floral σημάδεψε αρκετές γενιές και αποτελούσε για πολλά χρόνια σημείο συνάντησης. Τα τελευταία όμως χρόνια εξελίχθηκε σε ένα ζωντανό οργανισμό ανταλλαγής απόψεων, αλλά και πολιτιστικών δρώμενων.

Floral

Αυτά τα τέσσερα χρόνια γιορτάζει την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013, με ένα live των αγαπημένων Burger Project, με όλους όσοι τόσα χρόνια είναι κοντά του παρόντες, με dj sets από τους Γιώργο Μουχταρίδη (Pepper 96,6), Nίκο Χατζόπουλο (SONIK) κ.ά.

Σας περιμένουμε με χαρά !

Πληροφορίες
Κλείνουμε 4 χρόνια FLORAL!
Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013
Επικοινωνία & προβολή στα ΜΜΕ:
Xαρά Ζούμα, t. 6980 571057 | Γκέλυ Σταμπουλή, t. 697 4519386
Για περισσότερες πληροφορίες, δημοσιογραφικό & φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Also Check:
www.facebook.com/floral.exarhia
www.twitter.com/FloralExarhia
www.instagram.com/FloralExarchia
www.youtube.com/FloralExarchia