«Γνωρίζοντας την Πάρνηθα - Αποδράστε μαζί μας»

Στιγμές Διασκέδασης για τα παιδιά Στιγμές Διασκέδασης για τα παιδιά

«Γνωρίζοντας την Πάρνηθα - Αποδράστε μαζί μας» Για ενήλικες και παιδιά από 4 ετών!

 Προγραμμα Εκδηλώσεων

Την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 11:30 στον χώρο του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης (Κόδρου 9, Πλάκα) θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του ορειβατικού καταφυγίου Μπάφι και της Trekking Hellas Πάρνηθας.

Η Μαρία Ευστρατιάδου, ψυχολόγος, συνοδός της Trekking Hellas Πάρνηθας, θα μυήσει τους ενήλικες στο μαγικό κόσμο του ψηλότερου βουνού της Αττικής με παράλληλη ενημέρωση για ότι μπορεί να οργανωθεί με αφετηρία το καταφύγιο.
Με διαδραστικό τρόπο θα εφοδιαστείτε με πληροφορίες που αφορούν τόσο τον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας, όσο και τις δυνατότητες που παρέχονται για παιδιά κάθε ηλικίας, ενήλικες, άτομα τρίτης ηλικίας, εταιρίες κ.ο.κ.

Παράλληλα, η Ελένη Σιδηροπούλου, νηπιαγωγός, θα απασχολήσει, παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω, με δημιουργικές δραστηριότητες, όπως ειδικά διαμορφωμένα puzzle με θέμα τη χλωρίδα και τη πανίδα της Πάρνηθας.Πηγή έμπνευσης τα 82 έργα ζωγραφικής οι φωτογραφίες και οι κατασκευές παιδιών από όλη την Ελλάδα που παρουσιάζει το Μουσείο στον εκθεσιακό χώρο του με θέμα «Αν τα δέντρα μιλούσαν...».

Σας περιμένουμε όλους, για μία ώρα, να ξεχάσουμε την πόλη και τους γρήγορους ρυθμούς της, μαθαίνοντας για αυτά που μπορούμε να κάνουμε αποδρώντας στη φύση. Ελάτε να ονειρευτούμε!

ΕΛΑΦΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Ημέρα πραγματοποίησης: Κυριακή 3 Μαρτίου, 11.30-12.30 
  • Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
  • Απαραίτητη η συνοδεία κάθε παιδιού από έναν ενήλικα
  • Δεν χρειάζεται κράτηση θέσης. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
 
Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης,
Κόδρου 9, προέκταση οδού Βουλής, Πλάκα
Τ. 210 3312 621, 210 3312 750
Μετρό: Σύνταγμα, Ακρόπολη, Μοναστηράκι
www.childrensartmuseum.gr