Ανοιχτή παρουσίαση του έργου SUPERHEROES

Το Kινητήρας studio σας προσκαλεί την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στις 14.30μμ στην ανοιχτή παρουσίαση του έργου σε εξέλιξη SUPERHEROES το οποίο δημιουργήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος 'Residency' του Κινητήρα από τους 'Ελενα Πέγκα (Ελληνίδα θεατρική συγγραφέας) , Patrick Morris (Άγγλος σκηνοθέτης) και Stefanie Muller (Ελβετίδα ηθοποιός).

Συμμετέχουν Βιολέττα Γύρα, Τόνια Ζήκου, Δημήτρης Νικολαίδης, Μαρία Μπαγανά, Stefanie Muller, Τάσος Πυργιέρης, Απόστολος Φράγκος

Επιμέλεια Κοστουμιών: Βασίλης Κοτταράς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Θωμάς Διάφας

Χάρτινοι ήρωες με φανταστικές ικανότητες και την διάθεση να σώσουν τους αδύναμους, τον κόσμο, τον πλανήτη. Παρόλο που γεννήθηκαν τον 20ο αιωνα και διαδόθηκαν μέσα από τα κόμικ και το σινεμά, θυμίζουν τους ημίθεους ήρωες της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας και τα κατορθώματα τους. Συνήθως εμφανίζονται σε στιγμές κρίσης, ειδικά όταν η πολιτική εξουσία καταρρέι και η κοινωνία γίνεται αφόρητα άδικη σκληρή βίαιη.

Πρόκειται για ένα project που ξεκίνησε το 2006 στο Cambridge της Αγγλίας με χρηματοδότηση του Arts Council της Αγγλίας.

Θα ακολουθήσει συζήτηση, καφεδάκι και σπιτικό κεικ.

Στις 17.00 μμ θα δοθεί δωρεάν μάθημα Butoh με τον Mateusz Iwulski

Kινητήρας studio - artistic residency centre
Ερεχθείου 22, 117 42 Ακρόπολη, Αθήνα
τηλ. 210 9248328
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.