Ύμνοι και Ήχοι των Χριστουγέννων

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά, στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά, θα φιλοξενήσει μια Μικρή Ορχήστρα Εγχόρδων, με Πιάνο, Φλάουτο, Όμποε, δύο φωνές και τη ?Χορωδία Πειραιώς 1960? σε μια εορταστική μουσική εκδήλωση με τίτλο ?Ύμνοι και Ήχοι των Χριστουγέννων? αφιερωμένη στη Γέννηση του Θεανθρώπου.



Η δεκαμελής Ορχήστρα αποτελείται από κορυφαίους μουσικούς της Ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, της Ορχήστρας των Χρωμάτων και της Συμφωνικής Ορχήστρας της Ε.Ρ.Τ. και μαζί με τη Χορωδία, θα ερμηνεύσουν έργα των Schubert, Gounod, Bach, Durante, Crieg, Gilchrist, Leontovych και άλλων, καθώς και εορταστικά μουσικά θέματα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

  • Τραγουδούν: Μαρία Κατσούρα (δραματική soprano), Ελένη Γεράκη (mezzo soprano)
  • Πιάνο: Άλκης Μαυρίδης
  • Διεύθυνση Ορχήστρας και Χορωδίας: Κώστας Δρακάκης
  • Κείμενα ? Αφήγηση: Κώστας Κιννής

Πληροφορίες
?Ύμνοι και Ήχοι των Χριστουγέννων?

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 47
Πειραιάς, 18535
Τηλ: 210 41.76.251
Fax: 210 41.72.948

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος Πειραιά (Εθν. Αντιστάσεως 2), τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 20.30 με την υψηλή υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 41.21.201ή στα e-mails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.