Έκθεση Ζωγραφικής στο Δημοτικό Σχολείο Φαλατάδου, Τήνος,

Το Σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ» οργανώνει για μίαν ακόμη φορά στα πλαίσα του Φεστιβάλ Εξωμβούργου, μία πολύ ενδιαφέρουσα εκθεση ζωγραφικής στο παραδοσιακό δημοτικό σχολείο του Φαλατάδου της Τήνου με θέμα: «Μικροί εμείς», από τις 1 έως 20 Αυγούστου 2010.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν οι σημαντικοί και γνωστοί έλληνες καλλιτέχνες:

Μιχάλης Μανουσάκης
Αναστάσιος Μισούρας
Ειρήνη Ματσούκη
Περικλής Γουλάκος
Αλέξης Βερούκας
Μαριλένα Ζαμπούρα



Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Κυριακή 1η Αυγούστου 2010 και ώρα 20:30 μ.μ. και η έκθεση θα διαρκέσει από 1 έως 20 Αυγούστου 2010.

_copy

«Η ατέλειωτη επιστροφή της μνήμης γίνεται τροφή για το μέλλον. Η αναπόληση της παιδικής ηλικίας είναι ο φόβος της ανεπίστρεφτου χρόνου, όπου τελικά συμφιλιώνεσαι γιατί έχεις αγωνία γι? αυτό που ζείς, γι? αυτό που θα?ρθει. Το παιχνίδι αυτό είναι ζωή. Είναι αυτό που σε κάνει να δηλώνεις «παρών» και να συμμετέχεις δυναμικά στην πορεία των σκέψεών σου.»

Μιχάλης Μανουσάκης

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ» που ιδρύθηκε το 2005, οργανώνει κάθε καλοκαίρι στην Τήνο εικαστικές, μουσικές και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, στα πλαίσια της εκπλήρωσης των ευρύτερων στόχων του Σωματείου, που είναι η ενίσχυση και προώθηση της παράδοσης του νησιού της Τήνου, μέσω ποιοτικών πολιτιστικών δρώμενων. Το Σωματείο προς τούτο συνεργάζεται με τον Δήμο Εξωμβούργου της Τήνου, καθώς επίσης και με τον Δήμο Τήνου, όσον αφορά τα επί μέρους πολιτιστικά δρώμενα που γίνονται κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

IMG_0796_copy

Πέραν της παραπάνω έκθεσης ζωγραφικής στο Δημοτικό Σχολείο του Φαλατάδου, το Σωματείο οργανώνει επίσης το Σάββατο 7 Αυγούστου 2010, συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού στην Χώρα της Τήνου.

Πληροφορίες:

Διάρκεια Έκθεσης: από 1 έως 20 Αυγούστου 2010

Σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ»: Λεωφ. Κηφισίας 206, 154 51 Ν. Ψυχικό

Τηλ.: 210-6777.204, Fax: 210-6777.207, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., υπ? όψιν Κου. Κώστα Χασιώτη (τηλ. 6972027300).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Hydra International Arts Festival Διεθνές Φεστιβάλ animasyros 3.0 »