Το Art magazine θα γιορτάσει στο Cabaret Voltaire!

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που το Αrt magazine βρέθηκε online. Ένας χρόνος που μεταφράζεται σε 1.000 δημοσιεύσεις άρθρων, 800 εγγεγραμμένα μέλη και 2.500 παραλήπτες NewsLetter. Ο βασικός μας στόχος ήταν, είναι και θα είναι η ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τις τέχνες και τον πολιτισμό, αλλά και οι ειδήσεις και υπηρεσίες που δεν παρέχονται από κάποιον άλλο ιστοχώρο στην χώρα μας, πάντα με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Μετά από ένα χρόνο, είμαστε βέβαιοι πλέον ότι δημιουργήσαμε ισχυρές βάσεις για ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη. Οι ανακοινώσεις διαγωνισμών, casting/audition και τα καλέσματα καλλιτεχνών έκαναν αίσθηση, αφού κάτι τέτοιο δεν υπήρχε ? πόσο μάλλον δωρεάν ? ενώ η ψηφιακή του Gallery με πάνω από 1.000 φωτογραφίες κλασικών εικαστικών έργων, με αφιερώματα σε πρόσωπα ταξινομημένα ανά κατηγορίες και κινήματα, έδωσε την δυνατότητα στους αναγνώστες να έχουν συγκεντρωμένη σημαντική και αντιπροσωπευτική ύλη. Επιπλέον, τα κινήματα τέχνης, οι συνεντεύξεις καλλιτεχνών αλλά και διαφόρων φορέων πολιτισμού, μαζί με τις προτάσεις μας για τα πολιτιστικά δρώμενα που πραγματοποιούνται πανελλαδικά "έπεισαν" πάνω από 74.000 χρήστες, όπου και άφησαν το στίγμα τους σε περισσότερες από 200.000 ιστοσελίδες!

Το Art magazine στάθηκε δίπλα σε σημαντικές εκδηλώσεις πανελλαδικού ή και διεθνούς ενδιαφέροντος ως χορηγοί επικοινωνίας, ενώ φρόντισε ταυτόχρονα να προσφέρει επιπλέον παροχές για τα εγγεγραμμένα μέλη του (προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις κ.α). Το ψηφιακό ραδιόφωνο του περιοδικού, πραγματοποίησε μια σειρά από δοκιμαστικές ζωντανές εκπομπές, κάποιες εκ των οποίων ήταν θεματικές και επιπλέον επέκταση των αφιερωμάτων-βιογραφιών εκλεκτών μουσικών προσωπικοτήτων.

team_workΗ συντακτική ομάδα συναντά καθημερινά μια ευκαιρία να μορφοποιήσει τις ιδέες της, να προσθέσει νέα γεγονότα και να δώσει νέες ερμηνείες, να βελτιώσει την ταξινόμηση του υλικού της και να επωφεληθεί, τόσο η ίδια όσο και οι αναγνώστες, από την παρουσίαση και τη δομή της ύλης του περιοδικού.

Συμπληρώνοντας έναν χρόνο από την ημέρα που βρέθηκε στον "αέρα", το Art magazine θα γιορτάσει μαζί με τους φίλους του το Σάββατο στις 30 Ιανουαρίου 2010 στο Cabaret Voltaire! Είναι η πρώτη εκδήλωση που πραγματοποιεί το Art Magazine και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μια καλή ευκαιρία για συνεργάτες και υποστηρικτές να γνωρίσουν τους συντελεστές από κοντά, αλλά και να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας με την συνοδεία εκλεκτών μουσικών επιλογών!

Το πάρτυ θα είναι Μ Α Σ Κ Ε !! Και για όσους δεν προλάβουν να βρουν στολή ή να αυτοσχεδιάσουν με ότι έχουν στο σπίτι τους ας έχουν απλά κάποιο αξεσουάρ!! (όπως μάσκα, περούκα κ.α.)

Να είστε όλοι εκεί!

Info:

Χώρος: Cabaret Voltaire
Μαραθώνος 30, Μεταξουργείο ( google χάρτης )
Ημερομηνία:
Σάββατο 30 Ιανουαρίου, 22:00μ.μ
Είσοδος Ελεύθερη!