Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2009 12:34

Montage Suites Hotel

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε!
(0 ψήφοι)

Απολαύστε την κινηματογραφική ατμόσφαιρα του Montage Suites Hotel, δίπλα στον Βουραϊκό ποταμό και ανακαλύψτε ένα μοναδικό καταφύγιο.

Κοιμηθείτε σε κατοικίες, εμπνευσμένες από διάσημες ταινίες που όλοι αγαπήσαμε. Αναγνωρείστε τις λεπτομέρειες (?Νονός?, ?Όσα παίρνει ο 'Ανεμος?, ?Ρόκυ? κ.ά.) στο στιλ και στη διακόσμηση. Κάθε σουίτα Montage προσφέρει διαφορετική ατμόσφαιρα στους επισκέπτες, με υπέροχη θέα στο φυσικό τοπίο και ευφάνταστο διάκοσμο, που σχετίζεται με τη σινεφίλ θεματολογία της.

Απολαύστε το παραδοσιακό πρωινό σας στο "Αίθριο της Finos Film", πιείτε το ποτό σας και ακούστε μουσική στην "Pergola", αφήστε τα παιδιά σας να παίξουν ελεύθερα σε 16 στρέμματα μαγευτικής εξοχής, "κλείστε" θέση σε μια από τις φιλόξενες, κινηματογραφικές προβολές του σκηνοθέτη-ιδιοκτήτη, αφήστε μας να κάνουμε τη διαμονή σας ξεκούραστη και αξέχαστη, προτείνοντας εκδρομές και αξιοθέατα, εστιατόρια και μπαράκια, ακόμα και κράτηση εισιτηρίων για μια βόλτα με τον ξακουστό "Οδοντωτό".

montaz-hotel-receptionΣτεγάσαμε την reception μας, σε ένα ανακαινισμένο βαγόνι τρένου και σας περιμένουμε να γνωριστούμε!

http://www.montagesuiteshotel.com/

Τι λένε για εμάς

Οι διακοπές είναι Τέχνη! Γι' αυτούς που ψηφίζουν και βουνό και σινεμά, το πρωτότυπο κινηματογραφικό ξενοδοχείο του Χάρη Μαζαράκη είναι μια ευχάριστη έκπληξη σε προσιτή τιμές. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

Μια από τις εξυπνότερες ιδέες και σίγουρα μοναδικό στην Ελλάδα! (ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ)

Παρά την αίολη σκηνογραφία του Χάρη Μαζαράκη, πρέπει να παραδεχτούμε ότι το Montage Suites "πατάει γερά στη γη" και ακολουθεί, σε απόλυτη αρμονία, τους κανόνες της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. (ΕΥ)

Άρωμα Χόλιγουντ δίπλα στον Βουραϊκό! (ΗΜΕΡΑ)

montaz-hotel-outside

Λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο που λατρεύει το σινεμά, το ποτάμι ακολουθεί την αναπόφευκτη πορεία του προς τη θάλασσα. Ένας πρωϊνός περίπατος, δίπλα στις όχθες του, ξυπνά το σώμα και αναζωογονεί τις αισθήσεις. (ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ)

Από τις λευκές πίστες του Χελμού και του χιονοδρομικού κέντρου, σε ένα σινεφίλ ξενοδοχείο! Διάλεξε κατοικία σύμφωνα με τα κινηματογραφικά σου γούστα! (GLAMOUR)

 

Διαβάστηκε 3871 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2010 18:07
Κατηγορία ARTSPOT SPOTS
Γιώργος Δρακάκης

Σπούδασα Γραφικές Τέχνες και Προγραμματισμό εφαρμογών πληροφορικής με πολυμέσα ενώ έκανα ένα πολύχρονο πέρασμα απο μουσικές σπουδές. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με βασικό αντικείμενο την  κατασκευή πρότυπων και απαιτητικών εφαρμογών για το διαδίκτυο. Έχω διδάξει τις αρχές Ψηφιακού Ραδιοφώνου σε Ιδιωτικό ΙΕΚ και ειμαι ο σχεδιαστής/προγραμματιστής όλων των ηλεκτρονικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας Artspot.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Gallery Cafe »
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια