Milonga de la Confension!

Milonga de la Confension! Milonga de la Confension!

Οι καμπάνες χτυπούν χαρμόσυνα για τους πιστούς της τέχνης του θεάτρου , του χορού, της μουσικής και των εναλλακτικών εκδηλώσεων. Από 26 Οκτωβρίου 2013 και κάθε Σάββατο ραντεβού στη "Milonga de la Confension" (Εξομολογηθείτε το πάθος σας!), στο El Convento Del Arte.

Ένας αγαπημένος χώρος των Αθηναίων, το παλιό El Bandoneon του Luis και της Elena Mestre, ανοίγει ξανά τις πόρτες του με οικοδεσπότες τους ίδιους, μαζί με τη σύμπραξη της Πέμης Ζούνη και του Στάθη Σκέντζου. Τα δύο ζευγάρια ενώνουν τις εμπειρίες τους και δημιουργούν το El Convento Del Arte. Έναν χώρο υψηλής αισθητικής. που θα φιλοξενεί ποικίλες καλλιτεχνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Με διάκοσμο κηροπήγια, πολυέλαιους, στασίδια, μανουάλια και μπορντώ βελούδινες κουρτίνες , με επιρροές από μοναστήρι του μεσαίωνα, το El Convento Del Αrte ανοίγει τις πόρτες του στους πιστούς της τέχνης .

Οι καλλιτεχνικές αναζητήσεις του χώρου διαμορφώνουν ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.
Από αυτό το πρόγραμμα βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει η μεγάλη αγάπη μας, το Tango!
Κάθε Σάββατο λοιπόν, από 26 Οκτωβρίου 2013 και κάθε Σάββατο ραντεβού στη "Milonga de la Confension" στο EL CONVENTO DEL ARTE ...

Διοργάνωση: Πέμη Ζούνη, Elena Mestre

 

Πληροφορίες
Milonga de la Confension!
Εξομολογηθείτε το πάθος σας!
Noches de Tango en el Convento

Από 26/10/2013 και για κάθε Σάββατο
Είσοδος 8 ευρώ με ποτό
Ώρα προσέλευσης 22:00 μ.μ.

El Convento Del Arte
Βιργινίας Μπενάκη 7
Μεταξουργείο - Αθήνα Τ.Κ. 10436
Τηλ. 210 520-0602
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / www.elconvento.gr