Οι Rebetien στον πολυχώρο Διέλευσις

Rebetien Rebetien

Μια εορταστική βραδιά συντροφιά με αγαπημένα τραγούδια από την μουσική παρέα των Rebetien το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 στις 21:30, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «διέλευσις».

Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» υποδέχεται το πρώτο Σάββατο του Δεκέμβρη τους Rebetien! Το μουσικό συγκρότημα «Rebetien» αποτελούν μια παρέα νέων μουσικών που ερμηνεύουν τραγούδια και σκοπούς από το ρεπερτόριο του ρεμπέτικου και του σμυρναίικου τραγουδιού, της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής αλλά και νέες δικές τους συνθέσεις.
Χαρακτηριστικό στοιχείο της μουσικής τους αποτελεί η προσπάθεια μετάδοσης μιας μουσικής παράδοσης με αφετηρία το αστικό τραγούδι, όπως έχει αποτυπωθεί στους πρώτους ελληνικούς δίσκους γραμμοφώνου, και τις προεκτάσεις του στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων. Η έμφαση που δίνεται στον φυσικό ήχο των οργάνων και στο επιλεκτικό ρεπερτόριο ταξιδεύει στο χώρο και στο χρόνο και παραπέμπει στα μουσικά ακούσματα της περιόδου του μεσοπολέμου.

Το μουσικό σχήμα απαρτίζουν οι:

  • Φώτης Βεργόπουλος (μπουζούκι, τραγούδι)
  • Αυγερινή Γάτση (ακορντεόν, τραγούδι)
  • Γιάννης Ζαρίας (βιολί, μπαγλαμάς)
  • Κωστής Κωστάκης (κιθάρα, τραγούδι)
  • Κώστας Τσαρούχης (κοντραμπάσο)

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης,
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
Ρεμπέτικη βραδιά
Οι Rebetien στον πολυχώρο Διέλευσις

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014, ώρα: 21:30

Είσοδος: 10€ | φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών 7€
Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr
*Ο χώρος κλιματίζεται
**Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.