Ρεσιτάλ βιολοντσέλου

Ένα ρεσιτάλ βιολοντσέλου υψηλών προδιαγραφών θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το κοινό του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου. Προσκεκλημμένη η νεαρή τσελίστα ελληνικής καταγωγής Eve-Marie Caravassilis, από το Παρίσι.

Η Eve-Marie κάνει διεθνή καριέρα, δίνοντας συναυλίες ως σολίστ, αλλά και ως μέλος του κουαρτέτου Psophos, το οποίο είχαμε τη χαρά να απολάυσουμε πρόσφατα, στην Αθήνα, στην Αίθουσα του Παρνασσού.


Στις 21 Ιανουαρίου, η Eve-Marie θα ερμηνεύσει έργα των Johann Sebastian Bach, Gaspar Cassad? και Benjamin Britten, γεμίζοντας την αίθουσα συναυλιών με τον ιδιαίτερα εκφραστικό και ατόφιο ήχο της, και με την εκπληκτική ποικιλία των ήχων της όπως έχει γραφτεί στο Classica-r?pertoire και στην l' Ind?pendant αντίστοιχα.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Αντώνης Γιαμβριάς

Πληροφορίες
Ρεσιτάλ βιολοντσέλου
Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, ώρα 20:30

Τιμές εισιτηρίων 10 και 15 ευρώ

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα

Οργάνωση παραγωγής & διεθνείς σχέσεις: specs 'n' arts
www.specsnarts.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπηρεσία εισιτηρίων, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα
τηλ. 210 7234567, www.ticketservices.gr
To Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

Κλήρωση Τετάρτη 19/1