?Τhe music of the night... από το ταγκό στο μιούζικαλ?

Το Μουσικό Τμήμα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός παρουσιάζει την εναρκτήρια συναυλία της νέας καλλιτεχνικής περιόδου στις 18 Σεπτεμβρίου και καλωσορίζει το κοινό με διάσημες μελωδίες από το ταγκό και το μιούσικαλ...

 

Το piano duo των Μπεάτα Πίντσετιτς και Χρήστου Σακελλαρίδη, έχοντας αποσπάσει πλήθος διακρίσεων και τιμητικών κριτικών για τις εμφανίσεις του, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα εξαιρετικά ενδιαφέρον που ξεκινά με έργα για δύο πιάνα των Astor Piazzolla (Suita Portena de Ballet) και Richard Rodney Bennett (Jazz Suite, Samba triste, Country blues, Ragtime waltz, Finale).

Στο δεύτερο μέρος, ο τενόρος Ιωάννης Φράγκος και ο βαρύτονος Χρήστος Πρίφτης συμπράττουν με τη Μπεάτα Πίντσετιτς και τον Χρήστο Σακελλαρίδη και καλούν το κοινό να σιγοτραγουδήσει μαζί τους γνωστές μελωδίες, τραγούδια και ντουέτα των C. Porter,

S. Sondheim, R. Rodgers ? O. Hammerstein, L. Bernstein, A. Boublil ? C. M. Sch?nberg και A. L. Weber, από διάσημα μιούζικαλ όπως Phantom of the opera, Oklahoma, Les Miserables, Fiddler on the roof, West Side Story, Anything goes κ.α.

 

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Αντώνης Γιαμβριάς
Οργάνωση παραγωγής & διεθνείς σχέσεις: specs ?n? arts
specs ?n? arts : www.specsnarts.gr
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
ticket services : τηλ. 210 7234567, www.ticketservices.gr
εκδοτήριο: Υπηρεσία εισιτηρίων, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα
Ημνία εκδήλωσης: 18/9/2010

 

To Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας , δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να την παρακολουθήσουν κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση για την συναυλία! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση και αντίστοιχα το art magazine θα σας ενημερώσει για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.