Meet the Artist 2014

Η Myrό Gallery, απαντώντας στις προκλήσεις των καιρών και στην απαίτηση για αδιαμεσολάβητη επικοινωνία του δημιουργού με το φιλότεχνο κοινό, οργανώνει για 3η φορά το εικαστικό project "Meet the Artist" και σας προσκαλεί να επισκεφτείτε τους χώρους της το τριήμερο 27, 28, και 29 Μαρτίου 2014, ώρες 12.00 – 22.00 καθημερινά. Στην διάρκεια του τριημέρου θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις και happenings που θα ανακοινωθούν προσεχώς. Η είσοδος, όπως πάντα στους χώρους μας, είναι και θα παραμείνει ελεύθερη για όλους.

To project "Meet the Artist" είναι βραχεία έκθεση τριών ημερών στόχος της οποίας είναι να φέρει σε απευθείας επαφή τους φιλότεχνους με τους δημιουργούς – καλλιτέχνες. Στο πλαίσιο του project η γκαλερί παραχωρεί έναν προσυμφωνημένο χώρο σε καλλιτέχνες και ομάδες εικαστικών καλλιτεχνών, ώστε να εκθέσουν ό,τι και όπως επιθυμούν, να διαχειριστούν μόνοι τους την σχέση τους με το φιλότεχνο κοινό, να μιλήσουν με τους επισκέπτες, να κάνουν νέες γνωριμίες και εγκαινιάσουν σχέσεις. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον καλλιτέχνη να έρθει σε άμεση επαφή με το κοινό, να τεκμηριώσει τις δημιουργίες του με την δική του ματιά, και εγκαθιδρύσει μονιμότερες σχέσεις με το κοινό του ή/και να διαχειριστεί καλύτερα τις υπάρχουσες. Από την άλλη μεριά, δίνεται η ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό της πόλης να κατανοήσει καλύτερα την δημιουργία και την παραγωγή του καλλιτεχνικού έργου, αλλά και να επιδιώξει την αδιαμεσολάβητη σχέση με τον καλλιτέχνη.

Στην έκθεση θα φιλοξενηθούν ζωγραφική, σχέδιο, digital art, γλυπτά, εγκαταστάσεις, κατασκευές, εικαστικό αντικείμενο, κεραμικά, χαρακτικά, comics, design, επιτοίχια, φωτογραφία, ενώ, τόσο στα εγκαίνια, όσο και σε όλη την διάρκεια του οι καλλιτέχνες θα βρίσκονται στον χώρο της γκαλερί και στην διάθεση των επισκεπτών για συζήτηση, ξενάγηση στην τέχνη τους και αλληλεπίδραση, όπως και πληροφορίες για τον τρόπο απόκτησης έργων, καθώς σε αυτό το project η γκαλερί δεν αναλαμβάνει ρόλο πωλητή, και, οι επισκέπτες μπορούν να διαπραγματευτούν ελεύθερα την απόκτηση ενός έργου αποκλειστικά και μόνον με τον δημιουργό του!

Οι χώροι της Myrό Gallery βρίσκονται στην διεύθυνση Νικηφόρου Φωκά 8, στην περιοχή του Λευκού Πύργου, ΤΚ 54621. Για το τριήμερο της Πέμπτης 27, Παρασκευής 28 και Σαββάτου 29 Μαρτίου, οι χώροι θα είναι ανοικτοί 12.00 – 22.00. Είσοδος ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες: www.myro.gr.

Ετικέτες