Christmas Market στο Γυμνάσιο - Λύκειο Ώθηση

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία των μαθητών του Γυμνασίου-Λυκείου ‘ΩΘΗΣΗ’ πρόκειται να λάβει χώρα το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, από τις 10.30 το πρωί ως τις 15.30 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του σχολείου στη Σταμάτα.

Οι μαθητές διοργανώνουν, σε συνεργασία με το Σύλλογο ‘Ελπίδα’, ένα πρωτοπόρο και φιλότεχνο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ‘Ελπίδα’.

Βασικός στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη του πνεύματος των Χριστουγέννων, μέσα από την ευαισθητοποίηση της Σχολικής Κοινότητας σε θέματα εθελοντισμού, φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης. Η ιδιαιτερότητα του εγχειρήματος έγκειται στο γεγονός πως οι ίδιοι οι μαθητές σχεδιάζουν και δημιουργούν όσα προσφέρουν, παρακολουθώντας από κοντά όλη τη διαδικασία κατασκευής των προϊόντων τους. Κοσμήματα, γούρια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιολογικά αρωματικά σαπούνια, παραδοσιακά γλυκίσματα και second-hand βιβλία, είναι μόνο μερικά από τα πολύτιμα αγαθά που θα προσφέρονται στους επισκέπτες του κοινωφελούς Bazaar.

Την εκδήλωση αγκαλιάζουν οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες της χορωδίας των μαθητών του Σχολείου, της Χορωδίας των μαθητών της Σχολής Μάνου και της Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η παρουσία σας πολύ ουσιαστική!

 

Γενικές Πληροφορίες
  • Τοποθεσία: Γυμνάσιο - Λύκειο ΩΘΗΣΗ, Μαρμαρά 7-9, Σταμάτα
  • Ημερομηνία: Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015, 10.30 - 17.30
  • Πληροφορίες: Τηλ.: 2108144137-8
  • www.othisi.gr