Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012 10:41

Άρον Κόμπλιν: Μια έντεχνη αναπαράσταση της ανθρώπινης φύσης

Ανάρτηση Ομιλίας:

Ο καλλιτέχνης Άρον Κόμπλιν συλλέγει τεράστιες ποσότητες δεδομένων  - και ενίοτε πλήθος ανθρώπων - και τα μετατρέπει σε εντυπωσιακές αναπαραστάσεις. Από κομψές γραμμές που αναπαριστούν αεροπορικά δρομολόγια μέχρι τοπία και δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, από ένα βίντεοκλιπ-αφιέρωμα στον Τζόνι Κας αποτελούμενο από σκίτσα μελών της παγκόσμιας διαδικτυακής κοινότητας μέχρι το βίντεο «Η ερημιά στο κέντρο της πόλης» που προσαρμόζεται στους χρήστες, η δουλειά του εξερευνά εξαιρετικούς τρόπους με τους οποίους η σύγχρονη τεχνολογία μας κάνει πιο ανθρώπινους.

 

Επιλέξτε Ελληνικούς υπότιτλους απο το "view subtitles" και για να μεγαλώσει το παράθυρο πατήστε το εικόνιδιο fullscreen-icon Μετάφραση/υποτιτλισμός: Ντένη Σαββίδου
Review:
Άτζελα Μωυσίδου
Γιώργος Δρακάκης

Σπούδασα Γραφικές Τέχνες και Προγραμματισμό εφαρμογών πληροφορικής με πολυμέσα ενώ έκανα ένα πολύχρονο πέρασμα απο μουσικές σπουδές. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με βασικό αντικείμενο την  κατασκευή πρότυπων και απαιτητικών εφαρμογών για το διαδίκτυο. Έχω διδάξει τις αρχές Ψηφιακού Ραδιοφώνου σε Ιδιωτικό ΙΕΚ και ειμαι ο σχεδιαστής/προγραμματιστής όλων των ηλεκτρονικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας Artspot.