Σεμινάριο σωματικού θεάτρου με την ηθοποιό Άλκηστις Πολυχρόνη και τον μουσικό Gary Salomon

Αφίσα, Σεμινάριο σωματικού θεάτρου Αφίσα, Σεμινάριο σωματικού θεάτρου

Το Politheatro διοργανώνει διήμερο σεμινάριο σωματικού θεάτρου το Σάββατο 11/2/2017 και την Κυριακή 12/2/2017, υπό την καθοδήγηση της ηθοποιού και κινησιολόγου Άλκηστις Πολυχρόνη με την συνοδεία ζωντανής μουσικής από τον μουσικό Gary Salomon.

Κέντρο του σεμιναρίου είναι η καλλιέργεια της δυναμικής της ομάδας και του ατόμου. Η κινητική επικοινωνία, η αισθητηριακή αντίληψη, η οργανικότητα, εξασκούνται μέσα απο την μελέτη του ρυθμού, των παρορμήσεων, και της μουσικότητας. . Ταυτόχρονα μαθαίνουμε πως να δημιουργούμε παρτιτούρες σωματικών δράσεων, και εξερευνούμε την δύναμη του “ομαδικού τελετουργικού” υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.

*Οι συμμετέχοντες καλούνται για τις ανάγκες του σεμιναρίου να προετοιμάσουν ένα μικρό μονόλογο της επιλογής τους, μικρής έκτασης (μία παράγραφος), από θεατρικό έργο, ένα ποίημα ή οποιοδήποτε άλλο κείμενο.

Η Άλκηστις Πολυχρόνη είναι ηθοποιός και κινησιολόγος. Τα τελευταία χρόνια μετά την εκπαίδευση της με τους Song of the Goat Theatre και τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στην Κινησιολογία(RCSSD), μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Λονδίνο, όπου διδάσκει Ensemble Theatre and Movement σε δραματικές σχολές, σκηνοθετεί κίνηση και συμμετέχει σαν ηθοποιός σε παραστάσεις.

Ο Gary Salomon είναι μουσικός, συνθέτης και μουσικός παραγωγός απο το Λονδίνο. Συνθέτει μουσική για κινηματογράφο, θέατρο, και τηλεόραση. Είναι μέλος των Shy Nature( alternative rock) και της ηλεκτρονικής μουσικής κολεκτίβας των Capac με τους οποίους πραγματοποιούν συναυλίες και συμμετέχουν σε μεγάλα φεστιβάλ.

Πληροφορίες
Σεμινάριο σωματικού θεάτρου με την ηθοποιό Άλκηστις Πολυχρόνη και τον μουσικό Gary Salomon
Towards an Ensemble: Presence, Impulse , Resonance

Ημερομηνίες διεξαγωγής σεμιναρίου: 11/2 & 12/2/2017
Ώρες: ΣΑΒ. 11/2 18.00-22.00 & ΚΥΡ. 12/2 12.00-17.00

Κόστος: 45 ευρώ (40 ευρώ για μαθητές & φοιτητές)
Χώρος διεξαγωγής σεμιναρίου: Δημάρχου Ιωαννίδη 4
Υπέυθυνος διδασκαλίας: Άλκηστις Πολυχρόνη

Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλ. 2651022995 | 6955416236 ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στη σελίδα μας στο facebook Politheatro Ioannina
Θα δοθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου

Politheatro | Performing arts
Δημάρχου Ιωαννίδη 4
τηλ. 6955416236
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.