Σεμινάρια Τομέα Μόδας & Ομορφιάς

Σεμινάρια Τομέα Μόδας & Ομορφιάς Σεμινάρια Τομέα Μόδας & Ομορφιάς

Την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στις 5:00 μ.μ. μπες στη θέση ενός makeup artist και μάθε τα τελευταία "Make up Trends" από γνωστούς επαγγελματίες του χώρου. Την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου στις 5:00 μ.μ., μπορείς να επιστρατεύσεις το στιλ, την αισθητική και τη δημιουργικότητά σου, στο Σεμινάριο "Styling" με τους επιτυχημένους stylists και σχεδιαστές Μόδας του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. .

Δέκα (10) Τομείς Σπουδών και εξήντα οκτώ (68) Ειδικότητες, δύο (2) χρόνια (4 εξάμηνα) φοίτηση και Κρατικό Δίπλωμα δίνουν το εισιτήριο για τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος. Οικονομία & Διοίκηση, Πληροφορική, ΜΜΕ & Επικοινωνία, Art & Design, Υγεία, Μόδα & Ομορφιά, Παιδαγωγικά, Τουριστικά Επαγγέλματα, Sound & Music, Cinema & TV. Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. παρέχει Ποιότητα στην Εκπαίδευση, Κορυφαίες Συνεργασίες και Επαγγελματική Αποκατάσταση.

Αν σε συναρπάζει ο λαμπερός κόσμος της Μόδας και της Ομορφιάς, τώρα είναι η ευκαιρία να παρακολουθήσεις τα δύο μοναδικά Σεμινάρια του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. από τους καταξιωμένους καθηγητές του Τομέα Μόδας και Ομορφιάς.

Η αντίστροφη μέτρηση για την καριέρα σου άρχισε! Αν θες κι εσύ να γνωρίσεις το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ που σου ταιριάζει και να ξεκινήσεις μια λαμπρή ΚΑΡΙΕΡΑ, έλα όλο τον Σεπτέμβριο στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. στο κέντρο της Αθήνας. Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. σού προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα! ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια, Ημερίδες, Εκθέσεις, Μουσική, Workshops, Παράλληλες Δράσεις.

Πληροφορίες
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΟΔΑΣ & ΟΜΟΡΦΙΑΣ Ι.ΙΕΚ D.O.M.I.

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014 | 5:00 μ.μ. | Σεμινάριο "Styling"
Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 | 5:00 μ.μ. | Σεμινάριο "Make up Trends"

Διεκδίκησε το μέλλον σου στο Ι.ΙΕΚ D.O.M.I.!
Δείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα των Δωρεάν Σεμιναρίων και των Παράλληλων Δράσεων του D.O.M.I. /*festival*/ http://www.domi-iek.gr/domi-festival-september-program

Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. - Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν εδώ!
Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1 | Τηλ. 210 3838160 | www.domi-iek.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | facebook.com/domi.iek