New York Acting Studio

To New York Acting Studio είναι ένα στούντιο που αναγνωρίζει και αναζητά την ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ και την ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ σας, σέβεται το ΤΑΛΕΝΤΟ σας και σας δίνει την ευκαιρία να εξελιχθείτε με ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ και ΣΙΓΟΥΡΙΑ ως καλλιτέχνες.

-Τμήματα για ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ, ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

-ΠΡΩΙΝΕΣ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ & ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ (και Σαββατοκύριακα)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ (στην ελληνική ή αγγλική γλώσσα)

Μιαούλη 11, Ψυρρή ΑΘΗΝΑ, πλησίον μετρό Μοναστηράκι

6977-90.61.66, 6944-613.607

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=134935416547357&ref=ts

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!!

Κάθε Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ/ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ/ ΚΙΝΗΣΗ/ ΦΩΝΗ/ ΜΑΣΚΕΣ/ ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

- 3 ΩΡΕΣ/ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ............................ 60 ευρώ/ μήνα

- 6 ΩΡΕΣ/ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ............................ 90 ευρώ/ μήνα

- 9 ΩΡΕΣ/ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ............................ 120 ευρώ/ μήνα

- 16 ΩΡΕΣ/ΕΒΔΟΜΑΔΑ (εντατικό πρόγραμμα)... 160 ευρώ/ μήνα

  • GUEST ARTISTS: Μία φορά κάθε μήνα, καταξιωμένοι καλλιτέχνες από το θέατρο και τον κινηματογράφο προσκαλούνται στο στούντιο για να διδάξουν και να δουλέψουν με τους σπουδαστές.

  • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ: Κάθε 4 μήνες, η δουλειά των σπουδαστών θα παρουσιάζεται ως ολοκληρωμένη παράσταση (σκηνές και μονόλογοι) σε κατάλληλο χώρο ενώπιον κοινού & καλεσμένων από το χώρο του θεάτρου & του κινηματογράφου.

  • ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

- ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ για ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ και ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

- ΤΕΧΝΙΚΗ για ΟΝΤΙΣΙΟΝ

- ACTING in ENGLISH

- ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

- ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ για ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ και ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Κάθε μορφή τέχνης έχει τις δικές της ιδιόμορφες μεθόδους. Σε τι διαφέρει το θέατρο από την τέχνη μπροστά στην κάμερα. Πώς να αποφεύγονται τα στερεότυπα. PERSONALITY and CHARACTER roles. How not to "act".

3 ΩΡΕΣ/ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.............. 65 ευρώ/ μήνα | 180 ευρώ/3μήνες

- ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΝΤΙΣΙΟΝ (θέατρο-κινηματογράφος-τηλεόραση):

Μια οντισιόν είναι μια ευκαιρία. Ο σκοπός του ηθοποιού είναι να παρουσιάσει με αυτοπεποίθηση και απλότητα ποιός είναι και ποιά είναι τα ιδιαίτερα προσόντα του. Γιατί ξεχωρίζουν κάποιοι ηθοποιοί, τι αναζητούν οι σκηνοθέτες και οι casting directors, ποιοι είναι οι καλύτεροι μονόλογοι για σας. Το μάθημα θα γίνεται σε συνθήκες πραγματικής οντισιόν.

3 ΩΡΕΣ/ ΕΒΔΟΜΑΔΑ............... 65 ευρώ/ μήνα | 120 ευρώ/2 μήνες

- ACTING IN ENGLISH:

For performers who want to work outside Greece or study in drama schools in UK or USA, or want to do english-speaking theatre/cinema in Greece.

Same concept as the Greek lessons. All programmes or special classes can be taken in English.

- ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ:

Είναι σχεδιασμένα γύρω από το κάθε άτομο, που θέλει να δουλέψει σ' ένα προσωπικό επίπεδο για να πετύχει συγκεκριμένους στόχους και να καλύψει συγκεκριμένες ανάγκες.

ΣΚΟΠΟΣ του STUDIO:

Ένα στούντιο που σκοπό έχει να διαμορφώσει ηθοποιούς-ερμηνευτές εφοδιασμένους με όλα τα δυνατά μέσα της δραματικής έκφρασης, ικανούς να ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ. Ηθοποιούς ικανούς όχι μόνο να παρακολουθούν και να συμμετέχουν σ' αυτές τις αλλαγές, αλλά και να τις επηρεάζουν με την εφευρετικότητά τους.

Η μέθοδος του στούντιο, αξιοποιώντας την ιδιαιτερότητα και την προσωπικότητα του καθενός, δίνει έμφαση στη ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ και τον ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ, την ΦΑΝΤΑΣΙΑ και την ΤΕΧΝΙΚΗ, την πνευματική ανάπτυξη, την προθυμία να παίρνεις ρίσκα και την συναισθηματική ειλικρίνεια.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΗΣ (Διδάσκων)

Σπούδασε υποκριτική στη διεθνούς φήμης Royal Academy of Dramatic Arts στο Λονδίνο & σκηνοθεσία δίπλα στον πολυβραβευμένο Gene Feist, σκηνοθέτη & ιδρυτή του θεάτρου Roundabout του Broadway (Ν.Υόρκη). Επίσης σπούδασε κοντά στους: Ούτα Χάγκεν, Μαρσέλ Μαρσώ, Στέλλα Άντλερ κ.ά.

Έχει σκηνοθετήσει 15 έργα κλασσικού και σύγχρονου ρεπερτορίου στη Νέα Υόρκη, Βοστώνη & περιφερειακά έργα των ΗΠΑ, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 30 θεατρικά έργα σε Νέα Υόρκη (Broadway και off-Broadway), Βοστώνη, Λονδίνο, Δουβλίνο, Κολωνία κ.λ.π.

Στις ΗΠΑ, σαν ηθοποιός, συνεργάστηκε στο θέατρο με γνωστούς ηθοποιούς (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Τζον Τορτούρο, Λίαμ Νίσον, Κρίστοφερ Γουόκεν κ.ά.), ενώ δούλεψε στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Στην Ελλάδα πρωταγωνίστησε στο θέατρο, στις «Μέρες Καθαριότητας» με σκηνοθέτη τον Μ. Μαρμαρινό, ενώ με το θίασό του Twelfth Night Theatre της Ν.Υόρκης, παρουσίασε σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη τον «Αμερικάνικο Βούβαλο» του David Mamet.

Στον κινηματογράφο δούλεψε ως ηθοποιός με τους: Ρ.Χαραλαμπίδη (Φτηνά Τσιγάρα), Β.Σερντάρη (Βασιλική), Γ. Σταμπουλόπουλο (Πανδώρα), Δ. Αθανίτη (Η Πόλη των Θαυμάτων, Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας), Ν.Τζίμα (Το Πέταγμα του Κύκνου) κ.λπ.

Έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του στο θέατρο:

Ν. Υόρκη-Βοστώνη-Λονδίνο (Οθέλλος, Τρεις Αδελφές, Αντιγόνη, American Buffalo, Όνειρο καλοκαιρινής νυκτός, Πόθος κάτω από τις λεύκες, Τύμπανα μέσα στη νύχτα, Φαλακρή Τραγουδίστρια κ.ά.), Ελλάδα (American Buffalo) κ.λπ. & τη σκηνοθεσία του σε Ν.Υόρκη & Βοστώνη στα έργα: Ο Ορφέας στον Άδη (Τ.Ουίλιαμς), Το Κουκλόσπιτο (Ερ.Ίψεν), Δεσποινίς Τζούλια (Αύγ.Στρίντμπεργκ), Θείος Βάνια (Α.Τσέχωφ), True West (Σ.Σέπαρντ) κ.ά.

Έχει διδάξει υποκριτική σε σεμινάρια, workshops και δραματικές σχολές σε Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Λονδίνο, Λιλ, Λάρνακα, Αλεξάνδρεια, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα κ.λπ.

Πληροφορίες - Εγγραφές (ξεκίνησαν):

τηλ: 6977-90.61.66, 6944-613.607

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κληρώθηκαν οι νικητές του 4μηνου και του μηνιαίου σεμιναρίου. Ο Διαγωνισμός θα συνεχιστεί και κάθε μήνα (για τους επόμενους 3) θα κληρώνεται 1 νικητής για το μηνιαίο πρόγραμμα. Το Art magazine είναι χορηγός επικοινωνίας του New York Acting Studio και προσφέρει σε 5 νικητές να παρακολουθήσουν ένα 4μηνο εντατικό πρόγραμμα και 4 μηνιαία. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, απλά συμπληρώστε στο παρόν άρθρο το σχόλιο "4μηνο εντατικό πρόγραμμα" ή "μηνιαίο πρόγραμμα". Καλή επιτυχία!

Πληροφορίες για τους Συμμετέχοντες
- 1 νικητής (διάρκεια 4 μήνες)

Διάρκεια: Από 11 Οκτωβρίου 2010 έως 11 Ιανουαρίου 2011

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΟΥ - ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ? ΚΙΝΗΣΗ ? ΦΩΝΗ - ΜΑΣΚΕΣ - ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

16 ΩΡΕΣ/ΕΒΔΟΜΑΔΑ (εντατικό πρόγραμμα για 4 μήνες)

- 4 νικητές (ένας για κάθε μήνα)

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ για ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ και ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:
3 ΩΡΕΣ/ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 6/10/2010