Λάκης Παπαδόπουλος - Γιάννης Γιοκαρίνης - Νίκος Ζιώγαλας

Λάκης Παπαδόπουλος Λάκης Παπαδόπουλος

Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 παρουσιάζει τους: Λάκη Παπαδόπουλo ή κατά κόσμο Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ, Γιάννη Γιοκαρίνη και Νίκο Ζιώγαλα, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:00, στη Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο.

Τρείς καλλιτέχνες οι οποίοι πρωτοχάραξαν το δρόμο της ελληνικής Ροκ σκηνής, θα μας διασκεδάσουν με κλασσικό Rock αλλά και μπαλάντες, με όλες τις μεγάλες γνωστές επιτυχίες από το ατέλειωτο και διαχρονικό ρεπερτόριο τους.

Μια μοναδική βραδιά γεμάτη αναμνήσεις για τους παλαιότερους και πολλά υποσχόμενη για τους νεότερους, με ανεπανάληπτες στιγμές που θα μένουν χαραγμένες στην μνήμη...!!!

Ο Λάκης Παπαδόπουλος είναι αναμφίβολα ένας ζωντανός θρύλος του Ελληνόφωνου Rock αλλά και ένας χαρισματικός συνθέτης. Εκτός από τους δικούς του προσωπικούς δίσκους υπογράφει την μουσική και τους στίχους σε πολλές δισκογραφικές δουλείες άλλων καλλιτεχνών. Στις συναυλίες του θα ακούσετε όλες τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες του όπως: «Ο Κουρσάρος», «Γυριστρούλα», «Μενεξεδιά», «Έλα ΓοριΛάκη», «Για να σε Εκδικηθώ», «Το παλιό μου παλτό» και άλλα...
Ο Γιάννης Γιοκαρίνης από τις πιο κλασικές φυσιογνωμίες της Ελληνικής μουσικής σκηνής και αναπόσπαστο κομμάτι της προοδευτικής Ελληνικής μουσικής με τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες του «Νοσταλγός Του Rock’N’Roll», «Ευλαμπία», «Τσικαμπούμ» και άλλα... παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με χαρούμενη διάθεση, επικοινωνία, ενέργεια και αυθορμητισμό...!!!
Ο Νίκος Ζιώγαλας δεν χρειάζεται συστάσεις! Πολλά από τα τραγούδια του είναι αγαπητά στο ευρύ κοινό ενώ ξεχωρίζει για το ήθος και την αξιοπρέπεια του. Τα τραγούδια του δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, με επιτυχίες όπως: «Σαν σταρ του σινεμά, «Πάρε με απόψε, πάρε με», «Θα σου φανερωθώ», «Πέφτω ψηλά» αλλά και διασκευές με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου όπως συνηθίζει να κάνει στις ζωντανές του εμφανίσεις.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων για την Epoca Productions: Αντώνη Κοκολάκης
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ - ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ 10€

Εισιτήρια προπωλούνται:
www.viva.gr και στο τηλ. 11876
Στα Public, MediaMarkt, Reload Stores, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, BP, EKO, My Market, Metro Cash & Carry
Στο Vivashop στο The Mall Athens
Στο ΤΡΑΜάκι, (σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
Στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9
Στην Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2016
Διοργάνωση: Epoca Productions
Πάρνηθος 57-59, 11146 Αθήνα
τηλ: 210.8611212
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.festivalmaroussi.gr
http://facebook.com/festivalmaroussi
http://twitter.com/festivalmaroussi

Κοινωφελής Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου
τηλ: 210.8056314

Έκθεση εικόνων

Νίκος ΖιώγαλαςΓιάννης Γιοκαρίνης