Αλέκα Κανελλίδου «Μόλις Χθες»

Αλέκα Κανελλίδου Αλέκα Κανελλίδου

Η Αλέκα Κανελλίδου επιστρέφει στο Half Note συνεχίζοντας τις θριαμβευτικές εμφανίσεις της με το εξαιρετικό πρόγραμμα «Μόλις Χθες». Για τέσσερις μοναδικές βραδιές, από Παρασκευή 15 έως και Δευτέρα 18 Απριλίου 2016.

Η ερωτική φωνή της, βελούδινη με χαρακτηριστική blue βραχνάδα, απλώνεται στο προσωπικό της ρεπερτόριο, σε διασκευές σπουδαίων τραγουδιών, ελληνικών και ξένων, καθώς και σε αμερικάνικα jazz στάνταρντ. Την επιμέλεια και την ενορχήστρωση υπογράφει ο ξεχωριστός πιανίστας Τάκης Φαραζής.

Η Αλέκα Κανελλίδου είναι μια ερμηνεύτρια που παραμένει πιστή σε μια καλλιτεχνική έκφραση με σαφείς επιρροές από την τζαζ. Εκλεκτική, σαγηνευτική και ακαταμάχητα γοητευτική, έχει σημαδέψει με τα τραγούδια της μια ολόκληρη εποχή και εξακολουθεί να διατηρεί τη μαγική σχέση που τη συνδέει με το κοινό με σεμνότητα και συνέπεια.

Για τέσσερις μοναδικές βραδιές, από Παρασκευή 15 έως και Δευτέρα 18 Απριλίου 2016, η σπουδαία τραγουδίστρια θα μας παρασύρει σε μια ερωτική «περιπέτεια» με αγαπημένα τραγούδια που μοιάζουν σαν να γράφτηκαν... μόλις χθες.

  • Τάκης Φαραζής – πιάνο
  • Γιάννης Παπαναστασίου – σαξόφωνο
  • Πέτρος Βαρθακούρης – κοντραμπάσο
  • Θάνος Χατζηαναγνώστου – τύμπανα

Πληροφορίες
ΑΛΕΚΑ ΚΑΝΕΛΛΙΔΟΥ
«Μόλις Χθες»

Από Παρασκευή 15 έως και Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: Παρ. & Σαβ. 22.30, Κυρ. & Δευτ. 21.30
Είσοδος: 20 ευρώ (μπαρ), 25 ευρώ (Β’ Ζώνη), 30 ευρώ (Α’ Ζώνη)

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310
www.halfnote.gr
www.viva.gr
http://www.facebook.com/halfnote.gr
https://twitter.com//Half_Note

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Boo Boo Davis «Η 7η Σφραγίδα» »