Xειμερινοί Κολυμβητές: Για πρώτη φορά στη σκηνή του Ηalf Note μ’ένα πρόγραμμα εφ’όλης της ύλης.

Xειμερινοί Κολυμβητές
Για πρώτη φορά στη σκηνή του Ηalf Note μ’ένα πρόγραμμα εφ’όλης της ύλης.

Φέτος συμπληρώνονται αισίως 50 χρόνια από τη δημιουργία του αρχικού πυρήνα των Χειμερινών Κολυμβητών (με τους Αργύρη Μπακιρτζή, Ισίδωρο Παπαδάμου και Κώστα Σιδέρη), καθώς και 35 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου. Ένα μουσικό σχήμα με φανατικούς οπαδούς, κάθε ζωντανή εμφάνιση του οποίου αποτελεί ξεχωριστό γεγονός, ακόμη και για όσους τους παρακολουθούν συστηματικά. Είναι τέτοια η αλληλλεπίδραση με το κοινό, που πολύ συχνά το πρόγραμμα χτίζεται αυθόρμητα και καμιά συναυλία τους δεν είναι ίδια με την προηγούμενη.

 

Στις τέσσερις εμφανίσεις τους στη σκηνή του Half Note, θα παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόγραμμα κάθε βραδιά, περιλαμβάνοντας παλιότερα κομμάτια από την δισκογραφία τους πριν το 2000, ανέκδοτα τραγούδια, καθώς και μελοποιήσεις αγαπημένων τους ποιημάτων, συχνά άγνωστων ή ξεχασμένων από το ευρύ κοινό.

Μια ακόμη πρωτοτυπία των εμφανίσεών τους στο Half Note, είναι και το ότι κάθε βράδυ την εκτέλεση του προγράμματος θα αναλαμβάνει ένα διαφορετικό υποσύνολο των Χειμερινών Κολυμβητών, με κοινούς παρονομαστές τον Αργύρη Μπακιρτζή και τον Διονύση Ρούσσο, που θα εμφανιστούν και τα τέσσερα βράδια. Ο Κώστας Σιδέρης θα συμμετέχει στις τρεις βραδιές και η Σταυρούλα Παυλίκου στις δύο. Οι υπόλοιποι συντελεστές θα εμφανιστούν σε ομάδες των τριών. ως εξής:

Παρασκευή 11/12: Κώστας Βόμβολος, Θοδωρής Ρέλλος, Μιχάλης Σιγανίδης
Σάββατο 12/12: Χάρης και Μπάμπης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Σιγανίδης
Κυριακή 13/12: Κώστας Βόμβολος, Χάρης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Σιγανίδης
Δευτέρα 14/12: Κώστας Βόμβολος, Θοδωρής Ρέλλος, Μπάμπης Παπαδόπουλος
Όπως συμβαίνει συνήθως στις εμφανίσεις των Χειμερινών Κολυμβητών, αναμένεται να συμμετάσχουν επί σκηνής και διάφοροι φίλοι του συγκροτήματος, μουσικοί και μή.

Ώρα έναρξης: Παρ. & Σαβ. 22.30, Κυρ. & Δευτ. 21.30
Είσοδος: 15 ευρώ (μπαρ), 20 ευρώ (Β’ Ζώνη), 25 ευρώ (Α’ Ζώνη)