Χριστούγεννα στο Μέγαρο!

Η Καμεράτα, και ο μαέστρος της, Γιώργος Πέτρου, υποδέχονται τα φετινά Χριστούγεννα προσφέροντας στο κοινό ένα αριστουργηματικό έργο της δυτικής θρησκευτικής μουσικής, τον Μεσσία του Γκέοργκ Φρήντριχ Χαίντελ, με τον οποίο ανοίγει ο Κύκλος των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Μεγάρου. Το φημισμένο μουσικό σύνολο θα παρουσιάσει το εμβληματικό έργο του Χέντελ με όργανα εποχής, σε μία εκδοχή του Μεσσία βασισμένη στην πρώτη εκτέλεση του έργου το 1742 στο Δουβλίνο.

Η Καμεράτα διεθνώς γνωστή με την επωνυμία Armonia Atenea, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα σύνολα προκλασικής μουσικής της εποχής μας και έχει αποσπάσει σημαντικούς επαίνους για τις ερμηνείες της από τη διεθνή κριτική.

Τέσσερις διακεκριμένοι έλληνες μονωδοί θα συμμετάσχουν στη μία και μοναδική αυτή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 9:00 μ.μ.: η σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη, η μετζοσοπράνο Μαίρη-Έλεν Νέζη, ο τενόρος Γιάννης Φίλιας και ο μπάσος Πέτρος Μαγουλάς. Μαζί τους, το φωνητικό σύνολο Armonia Atenea.


Γενικές Πληροφορίες

  • Τιμές εισιτηρίων: 14 €, 25 €, 35 € και 50 € (Διακεκριμένη Ζώνη).
  • Ειδικές τιμές: 7,50 € (Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ), 9,50 € (65+, πολύτεκνοι).
  • τηλ. 210 72.82.333
  • www.megaron.gr