«Ηρακλής & Λερναία Ύδρα»

«Ηρακλής & Λερναία Ύδρα» «Ηρακλής & Λερναία Ύδρα»

Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» φιλοξενεί το συγκρότημα «Ηρακλής & Λερναία Ύδρα», ένα μουσικό σχήμα Progressive Rock με έντονα Ethnic Jazz στοιχεία, που εναρμονίζονται και πλέκουν ένα πολύμορφο πρωτότυπο άκουσμα. Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 22:00.

Η μεγάλη μουσική εμβέλεια του γκρουπ συμβαδίζει με τον Ελληνικό ποιητικό στίχο και τα κοινωνικά, οικολογικά και ανθρώπινα θέματα που πραγματεύεται.
Έχει έδρα στην Αθήνα.
Εμφανίστηκε και δισκογράφησε κυρίως στις δεκαετίες '70 και '80.

Το 2007 ο Ηρακλής επανίδρυσε το γκρουπ έχοντας μαζί του δυο παλιά μέλη, τον Μιχάλη Νικολαΐδη (Μπάσο) και τον Βαγγέλη Ευσταθίου (Τύμπανα) και προσθέτοντας την Ειρήνη Τριανταφυλλίδη (Λαγούτο, Τραγούδι, Φυσαρμόνικα) και την Λουΐζα Καλονά (Βιολί, Φωνητικά, Πλήκτρα).

Εμφανίστηκαν σε πολλές συναυλίες και συνεχίζουν μια ανοδική πορεία, αποκτώντας ολοένα και περισσότερους φίλους.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
ΗΡΑΚΛΗΣ & ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ
Μουσική

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 22:00
Γενική είσοδος: 8 €

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr
Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.

*Ο χώρος κλιματίζεται
**Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.