Ευρωπαϊκή Jazz - multiVerse Ensemble

Γιώργος Ταμπάκης Γιώργος Ταμπάκης

Ο κιθαρίστας Γιώργος Ταμπάκης παρουσιάζει έναν νέο κύκλο συνθέσεων με συνεργάτες τον Σταύρο Παργινό και Παναγιώτη Κοκκίνη. Οι τρεις τους δημιουργούν το multiverse ensemble, ένα σχήμα που ξεδιπλώνει μία ιδιαίτερη αισθητική με χαρακτηριστικά την πλούσια αρμονία, τις ξεκάθαρες μελωδικές γραμμές, την ευρεία γκάμα εκφραστικών μέσων. Τις Παρασκευές 12, 19 & 26 Δεκεμβρίου 2014 στις 22:00, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «διέλευσις».

Οι συντελεστές, έχοντας ο καθένας διανύσει τη δική του πορεία εξερεύνησης διαφορετικών μουσικών ιδιωμάτων, επιτυγχάνουν έναν συγκερασμό μουσικών τάσεων και κατευθύνσεων (ethnic, contemporary, jazz), καταθέτοντας την προσωπική τους άποψη πάνω στη σύγχρονη δημιουργική μουσική.

Συντελεστές:

  • Γιώργος Ταμπάκης: 7χορδη κιθάρα/συνθέσεις
  • Σταύρος Παργινός: τσέλο
  • Παναγιώτης Κοκκίνης: τύμπανα/κρουστά


Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης,
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
Ευρωπαϊκή Jazz
multiVerse Ensemble

Παρασκευές 12, 19 & 26 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 22:00
Γενική είσοδος: 8€

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr
Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.
* Ο χώρος κλιματίζεται
** Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού

Έκθεση εικόνων

Σταύρος ΠαργινόςΠαναγιώτης Κοκκίνης