The Walking Hats

The Walking Hats The Walking Hats

The Walking Hats. Χορεύοντας στους ρυθμούς της τζαζ την Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014 στις 21.30 στο Half Note.

Τα «Καπέλα που Περπατούν» είναι ένα καινούριο δυναμικό κουιντέτο, ειδικά φτιαγμένο για προγράμματα που συνδυάζουν τη χορευτική αίσθηση και την εκλεκτότερη jazz-standards παράδοση των τελευταίων δεκαετιών.

Επικεντρώνουν το παίξιμο τους στο μοντέρνο swing , αλλά και σε όλη εκείνη την πρώτη μυθική εποχή του swing, από τα προπολεμικά χρόνια μέχρι τα 70's. H πρότασή τους χαρακτηρίζεται από σύγχρονες, ανάλαφρες, «γεμάτες» ενορχηστρώσεις που φέρνουν νέο αέρα στα παλιά, γνωστά, αγαπημένα θέματα. Η ουσία της μουσικής τους βρίσκεται στην κίνηση. Όπως λένε και οι ίδιοι: «Στα live των walking hats η πιο απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο χορός!»
Το λένε και το εννοούν και , κάθε ζωντανή τους εμφάνιση είναι απόδειξη πως η σουινγκάτη εκδοχή της τζαζ είναι κατ' αρχήν σωματική.

Το σχήμα αποτελείται από νέους αλλά καταξιωμένους jazzers με σταθερή παρουσία στα μουσικά δρώμενα της πόλης. Έχοντας διάθεση για πειραματισμό, καινοτομία και ανανέωση, συνεργάζονται και συνδημιουργούν μία «χρονομηχανή» που μπορεί να μας ταξιδέψει στο παρελθόν χωρίς να χάνει την επαφή με το παρόν. Πρωταγωνιστεί η φωνή της Μαρίζας Νειάδα. Εξαιρετική ανερχόμενη βοκαλίστα με τεχνικά συν εκφραστικά προσόντα και δυνατότητες για μεγάλη συνέχεια. Δίπλα της η κιθάρα του καλού συνθέτη , ενορχηστρωτή και leader Κωσταντίνου Χειμαριού ,τα τύμπανα του πολύπειρου Σ. Μπέλλου και το υπόλοιπο section, πάντα κουρδισμένο και πανέτοιμο για συναρπαστικές βραδιές...

  • Μαρίζα Νειάδα : Φωνητικά
  • Κωνσταντίνος Χειμαριός : κιθάρα
  • Γιώργος Βαρδάκης : Πιάνο
  • Κώστας Πατσιώτης : κοντραμπάσο
  • Σεραφείμ Μπέλλος : ντραμς

https://mail.google.com/mail/u/0/#search/walking+hats/14887f3b021ce959?projector=1

Πληροφορίες
The Walking Hats

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014
Είσοδος 10 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21.30

HALF NOTE JAZZ CLUB
(Τριβωνιανού 17, Μετς)
Πληροφορίες – Κρατήσεις - 210 9213310
www.halfnote.gr
www.viva.gr
http://www.facebook.com/halfnote.gr
https://twitter.com/#!/Half_Note