«Ένας μουσικός διάλογος ανάμεσα σε σολίστες καθηγητές & νεαρούς μαθητές»

Luminita Macavei, Σταύρος Παργινός Luminita Macavei, Σταύρος Παργινός

H Luminita Macavei και ο Σταύρος Παργινός έρχονται ξανά στην Διέλευση, πάλι για μια συναυλία για βιολί και τσέλο. Αλλά όχι μόνο.... Την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, στις 17:00.

Τώρα μας φέρνουν και νεαρούς μαθητές, φερέλπιδες μελλοντικούς σολίστες και μαζί μοιράζουν τους ήχους και την αγάπη για τη μουσική σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, εθνικότητας ή φύλου...

Όπως λέει η Luminita, η βραδιά θα είναι "Ένας μουσικός διάλογος ανάμεσα σε σολίστες καθηγητές και νεαρούς μαθητές.
"Η μουσική δεν χρειάζεται λόγια" -το ακούμε πάντα και παντού.
Στις δικές μας συναυλίες, τα λόγια θα συνοδεύσουν τον ήχο. Ερωτήσεις, απαντήσεις... μια μικρή ιστορία για κάθε κομμάτι"

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
«Ένας μουσικός διάλογος ανάμεσα σε σολίστες καθηγητές
& νεαρούς μαθητές»
Κλασσική μουσική

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, ώρα 17:00
Είσοδος: 10€ | φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών 7€

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr
Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.
*Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.