"Κλασσικός χειμώνας με μια φωνή, ένα βιολί και ένα πιάνο"

Λίλιαν Τσατσαρώνη Λίλιαν Τσατσαρώνη

O πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» φιλοξενεί τις Λίλιαν Τσατσαρώνη - μεσόφωνο, Luminita Macavei - βιολί και Δήμητρα Κακάκη - πιάνο, για ένα χειμωνιάτικο βράδυ Παρασκευής, με υπέροχες μελωδίες από το κλασσικό ρεπερτόριο. Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:00 στον Πολυχώρο Πολιτισμού «διέλευσις».

"Πολλά χρόνια γνώριμες, συνεργάτιδες και φίλες με την Δήμητρα. Καλλιτεχνική, κατ' αρχήν, η συνάντηση με την Λουμινίτσα. Ήρθαμε με την πιανίστα μου την Δήμητρα να παρακολουθήσουμε μια συναυλία της σ' αυτόν τον τόσο όμορφο και φτιαγμένο με πραγματικό μεράκι χώρο. Η ιδέα κατά την διάρκεια της συναυλίας ήρθε γρήγορα και αβίαστα... να συναντηθούμε καλλιτεχνικά οι τρείς μας. Μας ενώνουν πολλά και είναι αυτά που μας έφεραν κοντά."

Λίλιαν Τσατσαρώνη

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης,
Hλεκτρονική Διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πληροφορίες
Κλασσική Μουσική
"Κλασσικός χειμώνας με μια φωνή, ένα βιολί και ένα πιάνο"

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 21:00
Είσοδος: 10€ | φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών 7€

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr

Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.

*Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.

Έκθεση εικόνων

Δήμητρα ΚακάκηLuminita Macavei