2ο Cuba Festival @ Βοτανικός Live Stage

O Boτανικός Live Stage, συνεχίζοντας την παράδοση φιλοξενίας μεγάλων συναυλιών, αφού τα τελευταία χρόνια στη σκηνή του έχουν παίξει, μεταξύ άλλων, οι Alpha Blondy, Parov Stellar και Νneka ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται το 2ο Cuba Festival το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013.

 Ένα διαφορετικό πολιτιστικό φεστιβάλ, που στόχο είχε να «μυήσει» το ελληνικό κοινό στην Κουβανέζικη παράδοση και φιλοσοφία, να μεταδώσει τον αυθορμητισμό και την alegría των Κουβανών που δεν διστάζουν ανά πάσα ώρα και στιγμή να πάρουν μια κιθάρα, ένα κρουστό και να στήσουν γιορτή τραγουδώντας και χορεύοντας.

Το 2ο Cuba Festival έχει την τιμή να υποδέχεται τους εκρηκτικούς:

CUBAN BEATS ALL STARS σε ένα ξέφρενο μουσικό-χορευτικό latin πάρτι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των ORISHAS!

Cuba-Festival

Στο 2ο Cuba Festival θα συμμετέχουν επίσης οι:

Odalis Palma, Baclava Cubano, Grupo Inle, Ivan Lopez, Mariela Nelson, Yoel Pereira, Miguel Angel Bautista, Dj Niko Marinou, Dj El General, Dj Acebes

και άλλοι εξαίρετοι καλλιτέχνες που θα απογειώσουν τον κόσμο στο μεγαλύτερο Latin Party της χρονιάς!

Οι εκδηλώσεις του 2ου CUBA FESTIVAL θα ξεκινήσουν δυο εβδομάδες νωρίτερα- το Σάββατο 25 Μαΐου και το Σάββατο 1η Ιουνίου - όπου η γνωστή μουσικο-χορευτική κολεκτίβα Calles De Cuba θα ξεχυθεί στους δρόμους της Αθήνας με στόχο να μας παρασύρει σε χορό με καυτούς κουβανέζικους ρυθμούς και να μας δώσει μια «πρώτη γεύση» του κλίματος που θα κυριαρχεί το Σάββατο 8 Ιουνίου στον Βοτανικό Live Stage. Στο 2ο Cuba Festival θα υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις, εικαστικές εκθέσεις, Video προβολές, που θα μεταφέρουν την εικόνα από τη ζωή της σύγχρονης Κούβας.

Το 2ο Cuba Festival είναι αφιερωμένο στους Orishas και οι συνεχιστές τους, Cuban Beats All Stars θα αναλάβουν να μας «μυήσουν» στη μουσική τους. Οι Orishas είναι το πρώτο κουβανέζικο συγκρότημα που κατάφερε να ενσωματώσει στο παραδοσιακό beat της salsa και της rumba, ρυθμούς της rap και της hip-hop, έγιναν παγκόσμια γνωστοί και με έδρα την Ευρώπη έβγαλαν τέσσερα άλμπουμ, κέρδισαν δύο βραβεία grammy και περιοδεύοντας σε ολόκληρο τον κόσμο, ξεσήκωσαν το παγκόσμιο κοινό σε ασταμάτητο χορό. Τρία από τα αρχικά μέλη του θρυλικού συγκροτήματος, με καλή χημεία μεταξύ τους, (οι Vladimir Nunez-τύμπανα-, DJ Tillo, & Nelson Palacios -φωνή, βιολί, πιάνο και μπάσο) ένωσαν τη μουσική τους εμπειρία και σχημάτισαν τους CUBAN BEATS ALL STARS και παρουσιάζουν την εκρηκτική μουσική και τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Orishas, σε όλο τον κόσμο!

Οι συναυλίες των Cuban Beats All Stars είναι μια μοναδική εμπειρία!
Εκπληκτικά κρουστά, εξαιρετικά scratching, δυναμικό μπάσο, δημιουργικές μίξεις αφροκουβανέζικης με ηλεκτρόνικα, φρέσκες διασκευές των τραγουδιών των Orishas δημιουργούν μια συναρπαστική ατμόσφαιρα και ξεσηκώνουν με το ρυθμό και την απίστευτα μεταδοτική τους ενέργεια το κοινό!

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ

Τιμές εισιτηρίων & Σημεία Προπώλησης

Τιμή εισιτήριου στην προπώληση: 15 ευρώ / Τιμή εισιτήριου στo Ταμείο της συναυλίας: 20 ευρώ
Ticket Services , Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39(Στοά Πεσμαζόγλου) / τηλ.: 210 72 34 567 & Ticket House Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / τηλ.: 210 3608 366 & σε όλα τα καταστήματα PUBLIC. Επίσης διατίθενται Εισιτήρια Online στο www.ticketservices.gr & www.ticketpro.gr.


ΒΟΤΑΝΙΚΟS Live Stage

Κασσάνδρας 19 (κάθετος Ιεράς Οδού)
τηλ. 210 34 73 835