Aggeliki Toubanaki & Buzz Bastardz

Aggeliki Toubanaki & Buzz Bastardz Aggeliki Toubanaki & Buzz Bastardz

Οι "Aggeliki Toubanaki & Buzz Bastardz" εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note jazz club την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 και στήνουν το μουσικό τους παιχνίδι με ήχους και ρυθμούς παραδόσεων, με μουσικές διαφορετικών χωροχρόνων και δίνουν το πληθωρικό, πολύμορφο στίγμα τους με πρωτότυπες συνθέσεις!

Βαλκανικοί ρυθμοί, δρόμοι ανατολής, μελωδίες της Μεσογείου, αναμιγνύονται με jazz αρμονία, crossover αυτοσχεδιασμούς, βοκαλισμούς, δημιουργώντας συναισθήματα, ατμόσφαιρες, εικόνες που εναλλάσσονται διαρκώς...

Δυνατές ερμηνείες, μουσικές αταξίες από την ετερόκλητη μπάντα των Buzz Bastardz!

Σύντομο βιογραφικό

Το μουσικό σχήμα "Aggeliki Toubanaki & Buzz Bastardz" δημιουργήθηκε από την Αγγελική Τουμπανάκη τον Οκτώβριο του 2010 και αποτελείται από καταξιωμένους μουσικούς της εγχώριας τζαζ και παραδοσιακής μουσικής σκηνής.

Σκοπός/ παιχνίδι του σχήματος, είναι ο αυτοσχεδιασμός, ο πειραματισμός και οι διασταυρώσεις των διαφορετικών μουσικών βιωμάτων των μελών, μέσα από επιλεγμένες διασκευές και προσωπικές συνθέσεις.

Έχει παρουσιαστεί σε διάφορα φεστιβάλ όπως τα: World Jazz Festival (Οκτώβριος 2012), Athens Jazz Festival (Δεκέμβριος 2011), Athens World Festival (Ιανουάριος 2012) και σε μουσικές και θεατρικές σκηνές όπως Faust, Floral, Six D.O.G.S, Tiki Bar, Nueva Trova, Θέατρο Λιθογραφείον κ.α.

  • Παντελής Στόικος : τρομπέτα, καβάλ
  • Γιάννης Παπαναστασίου : άλτο σαξόφωνο
  • Βασίλης Κετεντζόγλου : κιθάρα
  • Παρασκευάς Κίτσος : μπάσο
  • Κώστας Μερετάκης : κρουστά
  • Γιάννης Αγγελόπουλος : τύμπανα
  • Αγγελική Τουμπανάκη : τραγούδι

 

Πληροφορίες

AGGELIKI TOUBANAKI & BUZZ BASTARDZ
...in a nomad multilingual and universal fiesta!
στο HALF NOTE

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€ στο bar/ τραπέζι: 10, 15€

Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς / www.halfnote.gr
Κρατήσεις: 210 9213310 ǀ viva.gr– 13855

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
WE promotion, Κηφισίας 118Α, τηλ. 210-6980044, www.wepromotion.gr

Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

Κλήρωση: Τρίτη 23/04/2013 14:00 για Τετάρτη 24/04/2013