George Gaudy @ Σταυρός του Νότου Plus

George Gaudy George Gaudy

Μετά από πολύμηνη απουσία, την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στον Σταυρό του Νότου Plus, ο George Gaudy συνεχίζει τις συναυλίες στην Αθήνα, παρουσιάζοντας τον καινούριο ήχο του και έχοντας μαζί του έναν απροσδόκητο επισκέπτη, τον Πάνο Μουζουράκη. Μια επίσκεψη με λόγο και αφορμή.

Λίγα λόγια για τον τροβαδούρο

Ο George Gaudy μπλέκει καθημερινές ιστορίες των ''εκατομμυριούχων'' της Αθήνας με νέες ιστορίες του αλλά και με τραγούδια άλλων που έχουμε όλοι αγαπήσει. Μια ζωντανή εμφάνιση με νέο υλικό αλλά και κομμάτια από τον πρώτο του δίσκο.Ένας urban τροβαδούρος με ανησυχίες και επιρροές από την καλύτερη μουσική του κόσμου, την jazz, ο George Gaudy είχε ξεκινήσει να αποσπά βραβεία για τα τραγούδια του πολύ πριν υπογράψει δισκογραφικό συμβόλαιο.

Το 2011 έδωσε μια πρώτη γεύση από τα τραγούδια του στο ARK Festival της Αθήνας, ενώ στις αρχές του 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ "Millionaire" από την Archangel Music. Πρόσφατα βρέθηκε ανάμεσα στους 3 φιναλίστ που προκρίθηκαν στο διαγωνισμό του Jumpingfish.gr για το support group της συναυλίας των Red Hot Chili Peppers στο ΟΑΚΑ, ενώ το τραγούδι του "Come Again" είχε αναδειχθεί τραγούδι του μήνα τον Νοέμβριο του 2010. Μπορείτε να ακολουθείτε τον George Gaudy μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook.

Μαζί του:
Βασίλης Νιτσάκης: Μπάσο
Μαριέττα Τσακμακλή: Βαρύτονο Σαξόφωνο
Αντώνης Τσάτσης: Τύμπανα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22:00
Τιμή εισόδου: 8 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)
Σταυρός του Νότου Plus | Φραντζή 14, Νέος Κόσμος | Τηλ. 210 92 26 975

Για περισσότερες πληροφορίες:
Πάνος Σουρούνης | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | 210 6844379