Κυριακάτικα Απογεύματα με Κλασική Μουσική στο Half Note

Κυριακάτικα Απογεύματα στο Half Note Κυριακάτικα Απογεύματα στο Half Note

Μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου των Κυριακάτικων Απογευμάτων με Κλασική Μουσική στο Half Note, ένας δεύτερος κύκλος παραστάσεων ξεκινά την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 7 Απριλίου 2013.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και οργάνωση έχουν και πάλι η σολίστ κιθάρας και συνθέτις Κατερίνα Βαφειάδου και η σολίστ πιάνου και performer σύγχρονου τραγουδιού Ντέπη Σακελλαρίου.

Για επτά Κυριακές, διακεκριμένοι σολίστ, μουσικά σύνολα, τραγουδιστές, παρουσιάζουν ένα διαφορετικό πρόγραμμα κάθε φορά.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΟΠΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΕΡΕΤΑ

Α' ΜΕΡΟΣ:
Οι γνωστοί καλλιτέχνες Μιχάλης Θεολογίτης (φλάουτο) και Γιάννης Θεολογίτης (κιθάρα) σε ένα μοναδικό ντουέτο με έργα των F. Sor, J. Ewers, Bela Bartok, A. Piazzolla.

Ο ταλαντούχος νέος πιανίστας Παναγιώτης Φουντάς έχει κερδίσει πανελλήνια βραβεία, έχει εμφανισθεί στο Poros Piano Academy και στο Primavera Pianistical (Βέλγιο). Σήμερα ερμηνεύει L.V. Beethoven και F. List.

Το Trio Eclipsis γεννήθηκε στις αρχές του φθινοπώρου 2011, έχοντας ως πεδίο αναζήτησης τον γαλλικό μεταρομαντισμό και την ανατρεπτική πορεία της μουσικής στα μονοπάτια της σύγχρονης εποχής. Το Trio αποτελείται από τους καταξιωμένους μουσικούς Τίνα Ανδρικοπούλου (σοπράνο), Νίκο Κατριτζιδάκη (φλάουτο) & Μαριάννα Τσίκα (πιάνο). Έργα-A.Caplet, A. Copland, D.A. White.

Β' ΜΕΡΟΣ:
Το 2008 ο αξιόλογος πιανίστας Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος συμμετείχε στο ''3rd Sam Daniele Piano Meeting'' στην Ιταλία αποσπώντας την ειδική διάκριση ''virtuossimo pianistico'' για την δεξιοτεχνία του. Σημαντικά ρεσιτάλ Λονδίνο (Southawark Cathedral), Βουδαπέστη στο σπίτι-μουσείο του F. List. Θα ερμηνεύσει έργα F. Schubert, F. Chopin, F. List.

Γνωστές άριες από όπερα και οπερέτα θα παρουσιάσουν οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες του κλασσικού τραγουδιού: Κίρα Λαμπράκη (σοπράνο), Ανδρονίκη Σκουλά (Mezzo σοπράνο) Ρωμανός Ιωάννης Σκουμπουρδής (μπάσος) Παναγιώτης Κασίμης (βαρύτονος). Μαζί τους στο πιάνο ο καταξιωμένος σολίστ Σάκης Βούλγαρης. Θα απολαύσουμε έργα των H. Wolf, G. Faure, W. A. Mozart, C. Saint Saens, G. Verdi, F. Leigh, F. Loewe.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Α' ΜΕΡΟΣ:
Η πιανίστα Κατερίνα Τοπαλίδου έχει εμφανισθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σήμερα θα παρουσιάσει έργα L.V. Beethoven, Schubert και F.Chopin.

Η πιανίστα Χρύσα Γρένδα τελείωσε την ανώτατη Μουσική Ακαδημία "Hanns Eislers'' του Βερολίνου. Ως συνθέτης συμμετείχε με έργα της στο Μέγαρο Μουσικής και στην κρατική όπερα Βερολίνου. Σήμερα συνεργάζεται με την τσελίστα Fabiola Ojeba απόφοιτη της Ακαδημίας Μουσικής του Muenster της Γερμανίας. Έχει συνεργαστεί με την Columbus Symphony Orchestra και με την Atlanta Ballet στην Georgia των ΗΠΑ. Ερμηνεύουν τη Σονάτα για πιάνο και τσέλο Op99 του J. Brahms.

Η υψίφωνος Ηλιάννα Αντωνίου και η πιανίστα Ελίνα Γαβριηλίδου παρουσιάζουν οκτώ τραγούδια του S. Rachmaninoff σε ποίηση μεγάλων ποιητών (A. Pushkin, V. Hugo κ.ά ). Τα τραγούδια αυτά, που αποτελούν μέρος του σπάνιου ρεπερτορίου για το ελληνικό κοινό, ερμηνεύονται μοναδικά από τις δύο καλλιτέχνιδες στην αυθεντική γλώσσα στην οποία είναι γραμμένα, τα ρώσικα.

Β' ΜΕΡΟΣ:
Μιχάλης Σουρβίνος. Ο δεξιοτέχνης κιθαρίστας έχει συμπράξει ως σολίστ με την Κ.Ο.Α. Ορχήστρα στο έργο Andaluz του J.Rodrigo, Ορχήστρα Χρωμάτων, Ορχήστρα εγχόρδων του Δήμου Αθηναίων. Ατομικά ρεσιτάλ στο Λονδίνο, Γαλλία, Ισπανία. Ερμηνεύει έργα I. Albeniz, L. Brouwer, R. Dyens και Μ. Σουρβίνου.

To ''Athens Chamber Εnsemble'' δημιουργήθηκε από τον σολίστ κιθάρας Μ. Σουρβίνο. Τα μέλη του συνόλου είναι επαγγελματίες πτυχιούχοι και διπλωματούχοι μουσικοί με έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα: ρεσιτάλ, διδασκαλία, συμμετοχή και διακρίσεις σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς, συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες. Είναι ένα σύνολο με πλούσιο ηχόχρωμα που καλύπτει ένα ρεπερτόριο υψηλών απαιτήσεων από την Baroque εποχή μέχρι την σύγχρονη μουσική σκηνή.

Τα 8 μέλη της ορχήστρας είναι οι :

  • Μιχάλης Σουρβίνος - κλασσική κιθάρα, μαντολίνο
  • Βαγγέλης Λούτας - βιολί
  • Μαρία Χαϊκάλη - κλασσική κιθάρα
  • Δήμητρα Ρούτη - κλασσική κιθάρα
  • Χριστόδουλος Μπενετάτος - φλάουτο, κλασσική κιθάρα
  • Κατερίνα Καρυώτη - κλασσική κιθάρα
  • Χριστίνα Τηλιγάδα - αναγεννησιακό λαούτο
  • Έλσα Παπέλη – βιολοντσέλο

Παίζουν έργα- J.S.Bach, A.Vivaldi, J.B.Lully.

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΑ ΜΙΑ ΜΕΣΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΟΠΡΑΝΟ

Α' ΜΕΡΟΣ:
Ο γνωστός σολίστ της κιθάρας Θεοδόσης Τεμζελίδης δημιούργησε το Αθηναϊκό Κιθαριστικό Τρίο με τους ταλαντούχους καλλιτέχνες Νικόλα Τριανταφύλλη και Κώστα Σταθόπουλο. Τα έργα που θα παίξουν είναι Mozart, D. Scarlatti, Astor Piazzolla, J. Turina.

Η μεσόφωνος Μαρία Ζώη έχει συνεργαστεί από την ηλικία των 16 ετών με την ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης, έχει εμφανιστεί σε Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ορχήστρα Χρωμάτων και Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης. Θα ερμηνεύσει έργα G. Mahler, J. Brahms και Μίμη Θεοδωράκη. Την συνοδεύει στο πιάνο η Χρύσα Γρένδα.

Trio Anima- Ένας ποιητικός ορισμός της Μουσικής Δωματίου είναι «Η μουσική των φίλων». Η εντύπωση ότι οι μουσικοί συζητούν μεταξύ τους, δημιουργεί ατμόσφαιρα οικειότητας και χαλάρωσης. Tο Trio Anima μεταφέρει το πνεύμα αυτής της ατμόσφαιρας στη σκηνή με σκοπό να ψυχαγωγήσει τους ακροατές. Μαρία-Ιωάννα Αναστασίου (πιάνο), Αγγελική Χριστοδούλου (φλάουτο), Δημήτρης Κοτταρίδης (βιολοντσέλο).

Β' ΜΕΡΟΣ:
Ο Δημήτρης Φαρμάκης, ένας νεαρός και ταλαντούχος πιανίστας με πολλά προσωπικά ρεσιτάλ, βραβεία και διακρίσεις σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς, θα ερμηνεύσει έργα L.V. Beethoven και F. Chopin.

Η σοπράνο Μαρία Γουσέτη με την συνοδεία στο πιάνο της γνωστής πιανίστας Σοφίας Γιακουμίδου θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο της Όπερας. Μύθοι και ιστορίες των έργων, αποσπάσματα των οποίων είναι οι Άριες που θα ακουστούν. Συναισθήματα και πάθη των Ηρωίδων που θα ενσαρκωθούν. Θα ακουστούν έργα των: W. A. Mozart, G. Donizetti, Ch. Gounod, F. Chopin, G. Bizet, G. Puccini.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013
ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΣΤΟΝ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΕΩΣ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ

Α' ΜΕΡΟΣ:
Με έργα F. Kleynjans - J. M. Zenamon - C. Machado, οι δυο εξαιρετικοί καλλιτέχνες Κώστας Τσερεγκώφ (κιθάρα) και Μαρία Λαβράνου (φλάουτο) σε μια μοναδική συνεργασία έκφρασης.
Στα 16 του ο ταλαντούχος πιανίστας Σταύρος Δρίτσας έχει συμπράξει με την ορχήστρα Sinfonietta Αθηνών σε κοντσέρτα J.S.Bach για σόλο και τρία πιάνα. Σήμερα ερμηνεύει F.Chopin- F.Liszt - A. Scriabin- A. Khacaturian.

Η πιανίστα Φωτεινή Μανιαδάκη έχει συμπράξει με την ορχήστρα Ραδιοφωνίας της Σόφιας και κυκλοφόρησε το CD με τίτλο ''Memories from a dream''. Σήμερα με τον Αλέξη Στενάκη, με πολλές συναυλίες και συμμετοχή σε ορχήστρες, θα παρουσιάσουν το Κοντσέρτο για Κλαρινέτο του Carl Maria von Weber και τη Suite Espanol του I. Albeniz.

Ο ταλαντούχος δεξιοτέχνης του βιολιού Γιάννης Αιγυπτιάδης, μόνιμο μέλος της ορχήστρας της ΕΡΤ, με πολλά προσωπικά ρεσιτάλ, συμπράττει με την πιανίστα Ελίνα Γαβριηλίδου, σολίστ με συμμετοχή σε σύνολα μουσικής δωματίου αλλά και πρώτες παρουσιάσεις έργων σύγχρονων Ελλήνων συνθετών. Θα ερμηνεύσουν έργα των W.A. Mozart, L. V. Beethoven (το δημοφιλές Allegro από τη Σονάτα της Άνοιξης), καθώς και αγαπημένες λυρικές μελωδίες του διάσημου βιρτουόζου του βιολιού F. Kreisler.

Β' ΜΕΡΟΣ:
Η Κλεοπάτρα Κυρτάτα (φλάουτο) είναι μέλος του ντουέτου με κιθάρα Duo Capriccioso, με το οποίο έχει εμφανιστεί σε πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Αθήνα («Τεχνόπολις» του Δ. Αθηναίων, καλλιτεχνικός οργανισμός «Μορφές Έκφρασης» κ.ά.).Σήμερα με την πιανίστα Κατερίνα Τοπαλίδου παίζουν μία σονάτα του Mozart και την περίφημη Φαντασία του G. Faure.

Η σολίστ του πιάνου Μαριλίνα Τσελέπη μόνιμη συνεργάτις της Όπερας Νέων, με συνεργασίες στην Ε.Λ.Σ και την Ορχήστρα του Δ. Αθηναίων, μαζί με τον τενόρο Αναστάσιο Στέλλα, ο οποίος έχει συνεργαστεί επίσης με τη Ε.Λ.Σ και το Μέγαρο Μουσικής και είναι σύμβουλος της Όπερας Νέων, τον λυρικό βαθύφωνο Βασίλη Κωστόπουλο με μεταπτυχιακές σπουδές στη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου και στο National Opera Studio, και τη σοπράνο Μαρία Λυμπεράκου με συμμετοχές σε συναυλίες και παραγωγές όπερας με την Ε.Λ.Σ., Μέγαρο Μουσικής, (αντιπρόεδρος της Όπερας Νέων), θα παρουσιάσουν άριες των Handel, Mozart, Donizetti, Puccini, Dvorak, L. Webber.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013
ΔΥΟ ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ 4 ΧΕΡΙΑ

Α' ΜΕΡΟΣ:
Μελωδική (!) σύμπραξη δύο κοντραμπάσων σε διασκευές έργων των Orlando di Tasso, W. A. Mozart, Telemann, Handel και πρωτότυπα έργα των D. Anderson και Fr. Proto θα μας παρουσιάσουν οι Βαγγέλης Ζωγράφος και Παρασκευάς Κίτσος, δάσκαλος και μαθητής, φίλοι και συνεργάτες. Φιλικά, οι συνθέτες Σοφία Καμαγιάννη και Χρήστος Ξενάκης δημιούργησαν ειδικά για το duo, δύο νέες μινιατούρες έκπληξη. Στο πιάνο, για τον Handel, η σολίστ Ντέπη Σακελλαρίου.

Οι πιανίστριες, Ντέπη Σακελλαρίου και Άννα Κοσκινά θα παρουσιάσουν την Ουγγρική Ραψωδία για τέσσερα χέρια του F. List

Β' ΜΕΡΟΣ:
Οι πιανίστες
Σοφία Γιακουμίδου, με Β. Α. από το Peobody Conservatory of the John Hopkins University, γνωστή από τα ρεσιτάλ, συναυλίες, διαλέξεις, άρθρα και γενικά παιδαγωγικό της έργο σε Ελλάδα και Αμερική.
Ρίτσα Πογιατζόγλου, γνωστή για τις συναυλίες της με τον Σάκη Βούλγαρη με βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς για 4 χέρια, ηχογραφήσεις και την διδασκαλία της
Μαρία Καρουζάκη, νέα σολίστ και καθηγήτρια, με συμμετοχή σε πολλές συναυλίες
Σάκης Βούλγαρης, γνωστός σολίστας με βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς, ηχογραφήσεις για το 3ο πρόγραμμα, μόνιμο κορρεπετίτορα στο Grand Prix Maria Callas συνθέτη και παιδαγωγό,

παρουσιάζουν μια βραδιά γεμάτη από τις ωραιότερες σελίδες μουσικής για 4 χέρια όπως J. C. Bach, Brahms, Σκαρβέλη, Πλάτωνα, Shostakovich, Piazzola, Ed. German και Ed. Grieg.

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ

Η πιανίστα Μαριλίνα Τσελέπη (συνθέτης και παιδαγωγός) ερμηνεύει τους Χορούς του Γ. Κωνσταντινίδη.

Ο βιολοντσελίστας Ευγένιος Μπένσης, συνεργάτης πρώην της Κ.Ο.Α, της Ε.Λ.Σ, της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ καθώς και της «Ορχήστρας των Χρωμάτων» υπό την τότε καλλιτεχνική διεύθυνση του Μάνου Χατζιδάκι, συμπράττει με την μουσικολόγο και σολίστ πιάνου Ειρήνη Κεράτσα και τον κλαρινετίστα Νίκο Μίαρη, σε μια ξεχωριστή απόδοση αποσπασμάτων από το έργο του Μάνου Χατζιδάκι «Ματωμένος Γάμος», και το έργο του Β. Δέλλιου, Μικρή Ρομάντσα και Χορός αρ.1, για βιολοντσέλο και πιάνο.

O δεξιοτέχνης του βιολιού Φρειδερίκος Βέργαδος θα ερμηνεύσει Β. Τενίδη (παραλλαγές πάνω σε ένα ηπειρώτικο θέμα). Μαζί με την εξαιρετική πιανίστα και παιδαγωγό Όλγα Τερζοπούλου-Παπαγιάννη γνωστή από τα ρεσιτάλ της και ηχογραφήσεις της στην Ε.Ρ.Τ. θα παίξουν τη Σουίτα του Ι. Κωνσταντινίδη.

Ο Νίκος Καλαβρέζος στο γαλλικό κόρνο και η Νατάσα Αβραμίδου στο πιάνο, θα ερμηνεύσουν τη Φαντασία Κοντσερντάντε για σόλο κόρνο in Fa και πιάνο του συνθέτη Β. Δέλλιου.

H σολίστ του πιάνου και παιδαγωγός Ντέπη Σακελλαρίου γνωστή από τα ρεσιτάλ πιάνου και τη συμμετοχή της σε σύνολα μουσικής δωματίου σήμερα ερμηνεύει τα έργα των Α. Μπαλτά, (7 μικρές ζωγραφιές) - Μ. Θεοδωράκη (πρελούντια για πιάνο) και Μ. Χατζιδάκι.

Η Σοπράνο Ευδοκία Μωυσίδου (εκπροσώπησε την Ελλάδα στο πρώτο Great Silk way congress & festival στο Μπακού του Αζερμπαιτζαν). Στο πιάνο η Όλγα Τερζοπούλου. Έργα Γ. Κωνσταντινίδης, Θ. Σπάθης, Μ. Παλλάντιος, Μ. Καλομοίρης.

O διακεκριμένος καλλιτέχνης Σάκης Βούλγαρης με βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς και μόνιμος κορρεπετίτορα στο Grand Prix Maria Callas, συνθέτης και παιδαγωγός ερμηνεύει Γ. Κωσταντινίδη, Μ. Σκαρβέλη, Κ. Βαφειάδου, (8 παραλλαγές πάνω σε θέμα Δραγατάκη) και Δ. Βισβάρδη (Δυο χοροί για 4 χέρια). Μαζί του η πιανίστα Ρίτσα Πογιατζόγλου.

Ο Σπύρος Σουλαδάκης, απόφοιτος του Royal College of Music του Λονδίνου, με εμφανίσεις σε Ελλάδα (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών) και εξωτερικό (Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία Γερμανία και Κύπρο) με βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου, θα ερμηνεύσει την Κυπριακή Σουίτα του μαέστρου και συνθέτη Άλκη Μπαλτά. Μαζί με τη σοπράνο Μαριλένα Στριφτόμπολα, θα ερμηνεύσουν επιλεγμένα έργα για φωνή και πιάνο του Σπύρου Σαμάρα, ενός από τους διαπρεπέστερους Έλληνες Συνθέτες, κορυφαίο της Επτανησιακής Σχολής και συνθέτη εκτός άλλων, του επίσημου Ολυμπιακού Ύμνου.

Αφήγηση κειμένων για τους Έλληνες συνθέτες οι ηθοποιοί:
Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ειρήνη Μπαλτά, Ορέστης Τρίκας.
Στο Ματωμένο γάμο τραγουδάει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.
Σκηνοθεσία – κείμενα – video Νικόλας Μίχας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
ΣΟΛΙΣΤΕΣ

Α' ΜΕΡΟΣ:
H Πέννυ Τσιλιβάκου έχει βραβευτεί επανειλημμένα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει δώσει ρεσιτάλ στη Γαλλία, την Αυστρία, το Βέλγιο, την Ιταλία και την Ελλάδα. Θα ερμηνεύσει P. l. Tchaikovsky, Dumka op 59, Μ. Ravel, Ondine from Gaspard de la nuit.

H σοπράνο Ελένη Νταλαχάνη έχει συνεργαστεί με την Εθνική Λυρική Σκηνή και θα τραγουδήσει άριες από Scarlatti, A. Lotti, W. A. Mozart. Τη συνοδεύει στο πιάνο η γνωστή σολίστ Μαρία Νεοφυτίδου απόφοιτη του κονσερβατορίου της Πράγας, με βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνεργάτης του Εθνικού θεάτρου και της Λυρικής σκηνής.

Η Σοφία Ματσάγκου με διεθνείς διακρίσεις και προσωπικά ρεσιτάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό και η Σωτηρία Κίτσου, συνεργαστήκαν με την ορχήστρα "sinfonietta" Αθηνών και θα επαναλάβουν την πολύ πετυχημένη συνεργασία τους με το έργο "καρυοθραύστης" του Τσαϊκόφσκι για τέσσερα χέρια.

Β' ΜΕΡΟΣ:
Η Μαριλένα Σουρή έχει συμπράξει ως τσεμπαλίστα εκτός άλλων και με την Καμεράτα-Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής καθώς και με την Καμεράτα Junior στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Θα ερμηνεύσει J. S. Bach - F. Busoni, J. Brahms.

Η σολίστ Γιώτα Οικονομοπούλου της Ecole Normale de Musigue θα ερμηνεύσει έργα των M. Ravel, S. Prokofiev, I. Albeniz. Με την πιανίστα Χριστίνα Κασκούρα παρουσιάζουν το έργο για 4 χέρια ''Pavane pour une infante defunte'' του Ravel.

Ο νεαρός ταλαντούχος πιανίστας Γρηγόρης Ιωάννου απόφοιτος του Royal College of Music του Λονδίνου έχει εμφανιστεί σε ρεσιτάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Βέλγιο, Γαλλία), έχει ηχογραφήσει στην ΕΡΤ για το Τρίτο Πρόγραμμα. Θα απολαύσουμε έργα F. Chopin - Etude op 10 no 4, F. Chopin - Nocturne op 48 no1, F. Liszt - Hungarian Rhapsody no 2

 

Πληροφορίες

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤA
ΜΕ ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ HALF NOTE

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
από 17 Φεβρουαρίου έως 7 Απριλίου 2013

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κατερίνα Βαφειάδου - Ντέπη Σακελλαρίου

Έναρξη: 17:30
Γενική είσοδος: 10 ευρώ (με καφέ ή τσάι) – μαθητικό 5 ευρώ

Half Note Jazz Club – Τριβωνιανού 17, Μετς – τηλ. κρατήσεων 210- 9213310
www.halfnote.gr – www.viva.gr

Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

Κλήρωση: ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

4 σχόλια

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια
  • ID:4235 Joanna Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013 15:42 δημοσιεύθηκε από Joanna

    Αν κάνετε κλήρωση για 31/3 θα ήθελα μια πρόσκληση!!

  • ID:3828 ΕΣΤΕΛ Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 10:01 δημοσιεύθηκε από ΕΣΤΕΛ

    ωραία ιδέα για απογευματινή βόλτα!

  • ID:3751 Marialena Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013 14:33 δημοσιεύθηκε από Marialena

    Θα θελα μια πρόσκληση αν γίνεται για τις 31 Μαρτίου,την ημέρα με θέμα "ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ"!

  • ID:3748 Fay Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013 00:47 δημοσιεύθηκε από Fay

    Ωραίο πρόγραμμα εκδηλώσεων σε έναν υπέροχο χώρο!Μακάρι να κερδίσω μια πρόσκληση για 31/3