Εν Λευκώ Party

O Εν Λευκώ 87,7 σας προσκαλεί στο πρώτο μεγάλο party της χρονιάς με 3 stages, 12 παραγωγούς και 8 ώρες non-stop μουσικής στην Αναξαγόρα 3-5 στην Αθήνα, σε μια βραδιά αφιερωμένη στους ακροατές του Eν Λευκώ 87,7 και τους ήχους της πόλης.

Όλοι οι αγαπημένοι παραγωγοί του Eν Λευκώ θα είναι εκεί με επιλογές από ένα ευρύτερο μουσικό φάσμα, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για ένα αληθινό πάρτι!

Είσοδος με προσκλήσεις... στέλνετε sms: party (κενό) ονοματεπώνυμο στο 54100 (κόστος/sms 1,23€ με ΦΠΑ) και κερδίζετε αυτόματα μια διπλή πρόσκληση. Για περισσότερες πληροφορίες: www.enlefko.fm

Ground stage:

Kafka vs mr.Bios

Laternative

NTEIBINT

Νίκος Δρογώσης

Upper stage:

Ειρήνη Στεφοπούλου

Σάκης Τσιτομενέας

Μανώλης Οικονόμου

Claudia Matola

Sleepless stage:

Εύα Μπουντούρη

Δημήτρης Παπαϊωάννου

Chevy

The stages

Ground stage: Το κεντρικό stage θα «ντυθεί» με ήχους από την indie/alternative ροκ έως τη disco house και την electronica, ενώ τα projections της ομάδας Out of Time θα αποδώσουν την πρέπουσα ατμόσφαιρα.

Upper stage: Στον πρώτο όροφο του κτιρίου θα φιλοξενηθεί έκθεση των 5|25 live sessions με videos και φωτογραφίες καλλιτεχνών, που φιλοξενήθηκαν στο live studio του Εν Λευκώ 87, 7 και τις 2 σεζόν. Παράλληλα παραγωγοί του Εν Λευκώ θα μας χαρίσουν μερικές από τις καλύτερες στιγμές της soul, funk, r'n'b αλλά και ροκ σκηνής σε μία συνταγή με up-tempo διαθέσεις.

Sleepless stage: Ο Εν Λευκώ μετατρέπει για τις 8 Φλεβάρη τον υπόγειο χώρο τού κτιρίου σε
"Sleepless" stage και σας προσκαλεί να επιδείξετε τις αντοχές σας σε ένα dance mix πολλών
ταχυτήτων, που θα κρατήσει μέχρι το πρωί. R U Sleepless too?

Με τη συνεργασία του Bios
3 stages
12 παραγωγοί
8 ώρες non stop μουσικής
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 3-5, ΑΘΗΝΑ
more info: www.enlefko.fm

Ετικέτες
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Christofis Group feat. Dominique di Piazza Curtis Fuller Sextet @ Half Note Jazz Club »