«Απ' τον Αττίκ στον Γούναρη»

Εβελίνα Νικόλιζα Εβελίνα Νικόλιζα

Το ταξίδι του ελαφρού τραγουδιού μέσα στο χρόνο με την παράσταση «ΑΠ'ΤΟΝ ΑΤΤΙΚ ΣΤΟ ΓΟΥΝΑΡΗ» συνεχίζεται για έβδομη χρονιά.
Ένα ανανεωμένο ρεπερτόριο που έχει επιμεληθεί ο Δαυίδ Ναχμίας με νέες υπέροχες φωνές του Θάνου Πολύδωρα, της Εβελίνας Νικόλιζα και της Γιολάντας Αθανασοπούλου στο θέατρο ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ, από τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 και κάθε Δευτέρα στις 17:30.

Θάνος ΠολύδωραςΈνα σπάνιο αφιέρωμα στην πιο τρυφερή και μελωδική περίοδο της ελληνικής μουσικής, από την αρχή του 20ου αιώνα ως τη δεκαετία του '50.
Τραγούδια που αγαπήσαμε και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα, των Αττικ, Σουγιουλ, Χαιρόπουλου, Γιαννίδη, Σακελλάριου, Κοφινιώτη, Γιαννακόπουλου σε ρυθμούς Τάνγκο, Φοξ Τροτ, Σουινγκ, Βαλς.

Μερικά απ' τα τραγούδια που παρελαύνουν απ' την παράσταση : "Σκληρή Καρδιά", "Αναπνοή Μου", "Το Χρήμα", "Πάμε Σαν Άλλοτε", "Ραντεβού Στην Αθήνα", "Τι Είν' Αυτό Που Το Λένε Αγάπη", "Χθες Το Βράδυ Ονειρεύτηκα", "Όμορφη Αθήνα" κ.α

Μουσική Επιμέλεια – Επιμέλεια προγράμματος – Πιάνο :
ΔΑΥΙΔ ΝΑΧΜΙΑΣ

Τραγουδούν :
ΘΑΝΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ & ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Φιλική συμμετοχή:
ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πληροφορίες

«ΑΠ΄ ΤΟΝ ΑΤΤΙΚ ΣΤΟΝ ΓΟΥΝΑΡΗ»
Νέα παράσταση με καινούργιο ρεπερτόριο

 

Έναρξη : Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

 

Κάθε Δευτέρα στις 17.30

ΘΕΑΤΡΟ «ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ»
Κυψέλης 54, Κυψέλη

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
Γενική είσοδος : 12 ευρώ
Ομαδικά : 8 ευρώ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 130 λεπτά με διάλειμμα

Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις : 210-6615519

Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

Κλήρωση: ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ