Duo Jet Band & Muddy Trail

Duo Jet Band Duo Jet Band

Duo Jet Band - 4 μουσικοί που τους ένωσε η αγάπη για το παλιό καλό rock 'n' roll της δεκαετίας του 1950 και 1960. Τραγουδιστής του συγκροτήματος είναι ο Αντώνης Κανάρης γνωστός και στον κύκλο της Rythm 'n' Blues σκηνής ως Tony Blue.

Στις εμφανίσεις τους αλλά και τις πρόβες, προσπαθεί να δώσει την κίνηση και το στυλ του Βασιλιά Elvis ξεσηκώνοντας κινήσεις από τις πρώτες εμφανίσεις του το 1954-55, τότε που κρατούσε μια κιθάρα ακουστική, δεμένη με ένα δερμάτινο λουρί στον ώμο του και τραγουδάει τα πρώτα του Hits: That's All Right Mama, Blue Moon of Kentucky κ.ά. Ο συνδυασμός αυτών των φωνητικών, με τα Break από τον Drummer Μάκη Ζώτο, με τον αυθεντικό ήχο σλαπ από το κοντραμπάσο του Γιώργου Δεγαϊτη και τα Rockabilly σόλο από τον κιθαρίστα Θάνο Παππαμανώλη, σε ξεσηκώνει και σε μεταφέρει μισό αιώνα πίσω, στην Αμερική.

Οι MUDDY TRAIL δημιουργήθηκαν από τον ηθοποιό και τραγουδιστή Γιάννη Κοκιασμένο ["Ο Αννίβας προ των πυλών", ''824", "Στρέλλα", "Μαραθώνιος", "Reunion", "Lost Girl"], τον Γιώργο Χλωρό ντράμερ των NoMind και μέλη των «Freight Train Sound Ramblers»: των DUSTBOWL [John Hardy - Steel Guitar,Telecaster Nick – Guitar, Lydia - Bass / Backing Vocals, Ion Nikolaou – Guitar/ Backing Vocals].
Η μουσική που θα μας παρουσιάσουν: «Left-Wing Country Music»: Δηλαδή, παλιά αγαπημένα τραγούδια της αμερικάνικης μουσικής παράδοσης παιγμένα με τον δικό τους τρόπο.

 

Πληροφορίες

DUO JET BAND & MUDDY TRAIL
Επιστροφή... στο μέλλον... (2 σχήματα)

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 22:30
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10€ - 15€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: viva.gr / 13855 / abcd.gr / 210 8840600

BACKSTAGE - Μουσική Σκηνή στο Badminton
Ολυμπιακά Ακίνητα – Άλσος Στρατού Γουδή

Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.