Diminuita The swing trio

Οι DIMINUITA The swing trio παρουσιάζουν στο ELIART τις νέες συνθέσεις του σχήματος, που αναμένονται να κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο του 2011, ανακατεμένες με διασκευές του Django Reinhartd και άλλων συνθετών της ίδιας εποχής με τον αέρα του swing. Στο πλάι τους συμπράττει με ρυθμό και κέφι, η χορευτική ομάδα Athens Lindy Hop.

  • Γιώργος Παπαδογιάννης κιθάρα
  • Έφη Σαράντη κιθάρα
  • Κώστας Αρσένης κοντραμπάσο

Οι DIMINUITA κινούνται στο χώρο του ορχηστρικού swing, με αναφορές στο πρωτοποριακό Hot Club, πάνω σε διασκευές των Django Reinhardt-Stephane Grappelli, αλλά και άλλων συνθετών της εποχής, καθώς και σε νέες δικές τους, πρωτότυπες συνθέσεις.

Έμφαση δίνεται στο φυσικό ακουστικό ήχο αλλά και στην αυτοσχεδιαστική ελευθερία των μουσικών, τόσο χαρακτηριστική, ευδιάκριτη, αλλά και απόλυτη σ? όλες της μορφές της τζαζ. Με τον αέρα του swing, σε συνδυασμό με την επόμενη φόρμα του bebop, αλλά μαζί και με την επιρροή της τσιγγάνικης μουσικής.

Πληροφορίες
DIMINUITA The Swing Trio
Στο Θέατρο ELIART

Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός
Παρασκευή 18/3/2011 στις 23.00

Είσοδος 10 ευρώ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3477677
www.myspace.com/diminuitatheswingtrio
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.athenslindyhop.com
To Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

Κλήρωση: Θα ανακοινωθεί σύντομα
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Καλησπέρα Κυρία Λίντα» Forever Tango »