Antakya Medeniyetler Korosu -The Antakya Chorus of Civilizations

Το Μουσικό τμήμα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός παρουσιάζει τη χορωδία ?Antakya Medeniyetler Korosu? - The Antakya Chorus of Civilizations την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010 στις 20:30μ.μ.

Η χορωδία ιδρύθηκε το 2007 στην Αντιόχεια, μια πόλη της οποίας οι ρίζες φτάνουν στην αρχαιότητα και είναι γνωστή για τον πολυεθνικό της χαρακτήρα. Σκοπός της είναι να υπηρετήσει μέσα από τη μουσική την ανεξιθρησκία και τις πανανθρώπινες αξίες που ενώνουν τους λαούς.

Την αποτελούν 40 χορωδοί, οι οποίοι ανήκουν σε τρεις διαφορετικές θρησκείες, τον ισλαμισμό, το χριστιανισμό και τον ιουδαϊσμό, κι εξασκούν παράλληλα διάφορα επαγγέλματα, όπως ιερείς, δάσκαλοι, φοιτητές, τεχνίτες κ.ά. Μέσω της παγκόσμιας γλώσσας της μουσικής, η χορωδία της οποίας η σύσταση βασίζεται στην ποικιλομορφία, επιδιώκει να χτίσει γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών, θρησκειών κι εθνοτήτων.

Η ?Antakya Medeniyetler Korosu? έχει δώσει μέχρι στιγμής συναυλίες στη Νέα Υόρκη, τις Βρυξέλλες, το Βερολίνο και τη Βιέννη.

15_october1

Στην αποψινή τους εμφάνιση στην αίθουσα συναυλιών του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την ισλαμική, ιουδαϊκή και χριστιανική παράδοση.

Μουσική διεύθυνση Seyda Koyas.

Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Τουρκίας στην Αθήνα.

Τιμές εισιτηρίων 15 και 10 ευρώ

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Αντώνης Γιαμβριάς

Οργάνωση παραγωγής & διεθνείς σχέσεις: specs ?n? arts

specs ?n? arts :www.specsnarts.gr

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες:

ticket services: τηλ. 210 7234567, www.ticketservices.gr

εκδοτήριο: Υπηρεσία εισιτηρίων, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα

To Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας , δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να την παρακολουθήσουν κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση για την συναυλία! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση και αντίστοιχα το art magazine θα σας ενημερώσει για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.