Generation Mad Concert στις 6 Ιουνίου 2010!

Στο πλαίσιο των φετινών MAD VIDEO MUSIC AWARDS by Vodafone και λίγες μέρες πριν την απονομή των βραβείων, το ελληνικό μουσικό κανάλι Mad διοργανώνει με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, μια ανοιχτή προς το κοινό συναυλία εμπνευσμένη από τη Generation Mad, την Κυριακή 6 Ιουνίου (Κεντρική Αυλή, Πειραιώς 100, Γκάζι).

Με άξονα το κεντρικό μήνυμα επικοινωνίας της Generation Mad και τις νέες τάσεις, τόσο στην καθημερινότητα των νέων, όσο και στη μουσική, το Mad προσκαλεί τους μουσικόφιλους να απολαύσουν τις live εμφανίσεις των Brainwash Squad, No Profile, Ska Bangies, Imam Baildi, Cyanna, καλλιτέχνες που αποτελούν το «νέο αίμα» της εναλλακτικής μουσική σκηνής.

«Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS έχουν καταφέρει να θεσμοθετήσουν την επιβράβευση της καλής μουσικής και της απήχησης των τραγουδιών και των ερμηνευτών τους στο ευρύ κοινό», τονίζει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του ΔΣ της «Τεχνόπολις» κ. Φώτης Ιγνατίου. «Για το λόγο αυτό χαιρόμαστε ιδιαίτερα που στηρίζουμε μια τέτοια διοργάνωση, μέσα από την οποία δίνεται αξία στη μουσική που μας συντροφεύει καθημερινά».

Ώρα έναρξης: 20.00μ.μ

Είσοδος ελεύθερη!!