Έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Κομπατσιάρη στο Hyatt Regency Thessaloniki

Ο Οίκος Δημοπρασιών και Τέχνης Myrό Antiques House παρουσιάζει την σειρά ζωγραφικών έργων “Ιδιόλεκτα” της εικαστικής δημιουργού Μαρίας Κομπατσιάρη σε έκθεση στο Main Lobby του πολυτελούς θερέτρου Hyatt Regency Thessaloniki, το οποίο θα κοσμήσουν με την παρουσία τους μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Η έκθεση αποτελείται από εννέα έργα της σειράς, τα οποία “διαβάζονται” αμφισήμως, τόσο ως “τριάδες” όσο και ως μεμονομένα έργα με διαφορετικές αναγνώσεις. Ο Διευθυντής του τμήματος Τέχνης του Myrό Antiques House κ. Πάρης Καπράλος επισημαίνει σε σχετικό σημείωμα του: “Εννέα παράθυρα σε ξεχωριστούς κόσμους, τους δικούς της, ανοίγει η εικαστική δημιουργός Μαρία Κομπατσιάρη με τα έργα της σειράς της “Ιδιόλεκτα”. Με γραφές που τιμούν απόλυτα τον τίτλο της σειράς, αλλά συγχρόνως απεικονίζουν όσο και συμβολικά καταδεικνύουν, οι πίνακες είναι απόλυτα ξεχωριστοί παρά την ομοιότητα ύφους που τους διακρίνει, γεγονός που τους καθιστά μοναδικούς μάρτυρες, και εμάς μυσταγωγούς της γραφής μιας νέας εποχής παρά ενός διαφορετικού τόπου”.

Τα έργα της σειράς είναι διαθέσιμα για απόκτηση από τον οίκο Δημοπρασιών και Τέχνης Myrό Antiques House τόσο στην διάρκεια της έκθεσης τους όσο και κατόπιν. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Σταύρο Μυρωνίδη (τηλ. 6971890212, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).