Myrό Antiques House: Έκθεση νέας σειράς γλυπτών του Γιώργου Κικώτη στο Hyatt Regency Thessaloniki

Ο Οίκος Δημοπρασιών Myrό Antiques House σε συνεργασία με την Greek Marble Initiative παρουσιάζουν στου χώρους του Hyatt Regency Thessaloniki έκθεση γλυπτικής του γνωστού γλύπτη Γιώργου Κικώτη.

 

Η έκθεση θα διαρκέσει από την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 εως το τέλος του έτους, και είναι επισκέψιμη με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η έκθεση απαρτίζεται από την νέα σειρά γλυπτών σε μπρούντζο του Κικώτη. Στην σειρά ο γλύπτης συνδιαλέγεται με προσωπικότητες της Τέχνης, όπως ο Dali, αλλά και επεξεργάζεται το μορφότυπο του ανθρώπου, όπως εξελίχθηκε στην γλυπτική από την αρχαία Ελλάδα μέχρι σήμερα. Παράλληλα, δεν λείπουν από την γλυπτική του οι αναφορές στους αρχαιοελληνικούς μύθους που επηρεάσαν ανα τους αιώνες την ανάπτυξη της τέχνης.

Τα γλυπτά είναι διαθέσιμα προς απόκτηση από το Myrό Antiques House σε κάθε ενδιαφερόμενο, ενώ, όσοι δεν τα καταφέρουν να επισκεφτούν την έκθεση μπορούν να δουν όλα τα έργα μέσα από λεπτομερείς φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, μαζί με λεπτομερείς περιγραφές στην διεύθυνση www.myroauctions.gr/product-tag/giorgos-kikotis/ στο Διαδίκτυο.