Ε΄ Εργαστήριο Ζωγραφικής Α.Σ.Κ.Τ. - Επιλογές 1

To Ίδρυμα «Η άλλη Αρκαδία» και το Ε΄ Εργαστήριο Ζωγραφικής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών παρουσιάζουν στη Φωκίωνος Νέγρη 16, από 6 έως 31 Μαΐου 2015, την έκθεση ΕΠΙΛΟΓΕΣ 1 με έργα 14 φοιτητών, ζωγραφικής και γλυπτικής.

Η έκθεση αυτή δίνει τη δυνατότητα στους νέους καλλιτέχνες-σπουδαστές να προβάλουν τη δουλειά τους, μέσα από την πολυμορφία αισθητικών τάσεων και ποικίλων πλαστικών μέσων, προκαλώντας τον διάλογο των εικόνων μεταξύ τους αλλά και με τους θεατές τους, σημειώνει ο Κώστας Τσώλης (Ειδικό Εργαστηριακό Προσωπικό), στην προσπάθεια των σπουδαστών να κατανοήσουν το μέσα και το έξω του κόσμου, συμπληρώνει ο Μιχάλης Μανουσάκης (Διευθυντής Ε΄ Εργαστηρίου Ζωγραφικής Α.Σ.Κ.Τ.).

epiloges-1-1

Την Τετάρτη 20 Μαΐου στις 8.00 μ.μ. η ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής γκαλερί State of Concept και επιμελήτρια σύγχρονης τέχνης Ηλιάνα Φωκιανάκη σε μια διάλεξη που θα συζητήσει με φοιτητές και θα παρουσιάσει τρόπους για την επαγγελματική παρουσίαση και προσέγγιση φοιτητών Καλών Τεχνών και εικαστικών, σε ιδρύματα, επιμελητές, μεταπτυχιακά προγράμματα, μουσεία και γκαλερί.

  • Είσοδος ελεύθερη

Ώρες λειτουργίας:
Τετάρτη - Παρασκευή: 6 μ.μ. - 9 μ.μ.
Σάββατο & Κυριακή: 11 π.μ. - 5 μ.μ.