Performance με τίτλο "Παρ-Ενέργεια" στη Myrό Gallery

Performance με τίτλο "Παρ-Ενέργεια" στη Myrό Gallery Performance με τίτλο "Παρ-Ενέργεια" στη Myrό Gallery

Η Myrό Gallery σας προσκαλεί την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 στις 20.00 να παρακολουθήσετε την performance με τίτλο "Παρ-Ενέργεια", μουσικό κινητική θεατρική παράσταση χωρίς σκηνή, ασυνήθιστα κοστούμια, ελάχιστα σκηνικά, εναλλακτική δομή, με οδηγό τη μαγεία και την απάτη.

Η ζήλεια, ο έρωτας, το άλλοθι, οδηγούν ένα μπάτλερ να γίνει κλέφτης για να αποκτήσει τις ''χάρες'' που ποθεί ο κάθε άνθρωπος. Η αθανασία που έπεσε στα λάθος χέρια και ένα κυνήγι από τους θρόνους των βασιλιάδων στη σύγχρονη εποχή. Μεσα σε 40 λεπτά 2 μάνες θα χάσουν τα παιδιά τους, μια γυναίκα θα προσπαθήσει να κερδίσει τον έρωτα της, 2 μάγισσες θα χωριστούν και 5 άνθρωποι θα διεκδικήσουν τα πάθη τους.

Η παράσταση έχει διάρκεια 40' και σκοπό να κατανοήσει ο θεατής τη σημασία του κατάλληλου κοσμήματος στη θεατρολογία και το βάθος που προσδίδει στην ένταση της σκηνογραφίας ακόμα και υπο ''ελλειπή'' θεατρική εγκατάσταση, την extreme wearable πρόταση τους. Η performance εντάσσσεται στο πλαίσιο της έκθεσης κοσμήματος και αντικειμένου της γνωστής σχεδιάστριας Spirallia και την συνολική επιμέλεια και συντονισμό της έχει η ηθοποιός Άννα Λιάκου.

Οι συντελεστές

  • Επιμέλεια ήχου : Mass Room Studio ( Ολύμπου 46 )
    Υπό την επίβλεψη του Ανδρέα Ασημακόπουλου το Mass Room Studio απο το 2012 προσφέρει υψηλές υπηρεσίες ηχογράφησης και οι πρωτοποριακές δυνατότητες του χώρου έχουν δοκιμαστεί από δεκάδες συγκροτήματα.
  • Ενδυματολόγος - Stylist : Geli Paris
    H Πάρις εμπνεόμενη απο το Μεσαίωνα, σε συνδυασμό με το ρομαντισμό της Αναγέννησης, προσθέτοντας τη δική της ''ροκ'' πινελιά δημιουργεί μοναδικά κομμάτια που καλύπτουν από θεατρικές ανάγκες μέχρι προσωπικό γουστο. Το ατελιέ της λειτουργεί εδώ και 11 χρόνια ντύνοντας ανθρώπους με άποψη.
  • Σενάριο : Βασίλης Βικελούδας - Αννα Λιάκου
  • Make Up Artists : Αμάντα Πετράτου - Ασπα Κανακάκη - Αναστασία Πάρτου

Ευχαριστούμε πολυ για τη πολύτιμη σκηνοθετική του βοήθεια το κ.Παναγιώτη Μπουκουβάλα.

Creative adult is the child who survived...

Η ΕΙΣΟΔΟΣ -όπως σε όλες της εκδηλώσεις μας- είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σχετικά με την Myrό Gallery

Η Myrό Gallery είναι ο χώρος σύγχρονης Τέχνης του Myrό Antiques House στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Λειτουργεί με διευθυντή τον Πάρη Καπράλο από το 2011, στην διεύθυνση Νικηφόρου Φωκά 8 σε χώρο 260 τ.μ. και διαιρείται σε 4 διακριτές εκθεσιακές αίθουσες, οι οποίες φιλοξενούν αλλεπάληλες εκθέσεις από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Ιούνιο κάθε χρόνο. Το Myrό Antiques House είναι η ναυαρχίδα του ομίλου επιχειρήσεων και δραστηριοτήτων του επιχειρηματία Σταύρου Μυρωνίδη, ο οποίος βρίσκεται πίσω από μια πλειάδα δραστηριοτήτων και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών για την προβολή, στήριξη και ανάπτυξη των εικαστικών τεχνών στην Ελλάδα και τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες για την Myrό Gallery μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα www.myro.gr, και για το Myrό Antiques House και τις δραστηριότητες του στην διεύθυνση www.antiqueshouse.gr.

Πληροφορίες
Performance με τίτλο "Παρ-Ενέργεια"

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 στις 20.00
Διάρκεια 40'
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Myrό Gallery
Νικηφόρου Φωκά 8, Κέντρο (περιοχή Λ. Πύργου)
ΤΚ. 54621, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 269187
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web www.myro.gr

Έκθεση εικόνων

Παρ-Ενέργεια