Εγκαίνια πολυχώρου με έκθεση φωτογραφίας στον Πόρο

Πολυχώρος"Το Παλιό Λιοτρίβι" Πολυχώρος"Το Παλιό Λιοτρίβι"

Ο πολυχώρος "Η Τέχνη στο Παλιό Λιτρίβι", ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους φίλους και να γνωριστεί με το κοινό του την Κυριακή της Αποκριάς, 17 Μαρτίου 2013, από τις 5 μ.μ. Στο ξεκίνημα αυτής της διαδρομής  παρουσιάζετε η ατομική έκθεση φωτογραφίας του Ποριώτη Νίκου Παύλου με τίτλο "Στο μεταξύ η Ελλάδα ταξιδεύει..."

Στην παραλιακή οδό του Πόρου, στη γειτονιά της Πούντας, ένα από τα πιο παλιά λιοτρίβια του Πόρου, ανακαινισμένο στο πνεύμα του παραδοσιακού οικισμού, φιλοδοξεί να στεγάσει κάθε μορφή διαλόγου που έχει σαν αφετηρία και σαν προορισμό τον πολιτισμό. 

 Λίγα λόγια για τον φωτογράφο Νίκο Παύλου

«Η εμπειρική γνώση, η χρήση των υλικών και των χρωμάτων, ο συνεχής πειραματισμός και η αγάπη μου για την τέχνη είναι ο βασικός άξονας πάνω στον οποίο στηρίζεται η δουλειά που παρουσιάζω στη δεύτερη ατομική μου έκθεση. Η θάλασσα, η παραδεισένια φύση, η ανθρώπινη παρουσία, τα άδεια τοπία, η φθορά των υλικών, θραύσματα αγαλμάτων και κυρίως χτυπήματα φωτός και σκιάς υφαίνουν τον καμβά των θεμάτων σε ένα ταξίδι στοχασμού και πραγματικότητας και διαρκούς αναζήτησης».

Γενικές Πληροφορίες

Διάρκεια έκθεσης: 17 – 25 Μαρτίου
Ώρες λειτουργίας: 10:30 – 14:30 & 17:30 – 20:30
Καθαρά Δευτέρα, 18 Μαρτίου, κλειστά
«Η Τέχνη στο Παλιό Λιτρίβι»
Λεωφ. Δουζίνα 138, Πούντα, 180 20 Πόρος
+30 2298 22378
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: http://www.facebook.com/stopaliolitrivi
Skype IM: stopaliolitrivi
Twitter: twitter.com/stopaliolitrivi