Έκθεση ζωγραφικής ? γλυπτικής «Ενορχήστρωση Χρωμάτων»

Στον πολυχώρο τέχνης κΚ, τον οποίο υπογράφει η Διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Κωνσταντίνα Κοντού, την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στις 20:00μ.μ εγκαινιάζεται ομαδική έκθεση ζωγραφικής-γλυπτικής, με θέμα «Ενορχήστρωση Χρωμάτων».

Η έκθεση απαρτίζεται από τους Ζωγράφους: Ερμή Ατζέμογλου, Μιχάλη Βελούδιο, Φώτη Δανάλη, Ρένα Ζερβού, Ξανθή Ιωαννίδου, Δημήτρη Κοροβέση, Μαρία Κτιστοπούλου, Γεωργία Μπλιάτσου, Ηλία Παπανικολάου, Βαγγέλη Ρήνα, Βαγγέλη Τζερμιά και από τους Γλύπτες: Κώστα Δικέφαλο, Αγγέλικα Κοροβέση, Στέλλα Μπακατσή.

maria_ktistopoulouΗ επιμελήτρια της έκθεσης και Ιστορικός Τέχνης Ειρήνη Περσίδου, συγκεντρώνει 14 καλλιτέχνες ? μουσουργοί των προσωπικών εικαστικών τους έργων και με κοινό γνώμονα την επιρροή των δικών τους μουσικών ακουσμάτων, παίρνει την μπαγκέτα του μαέστρου και διευθύνει μια φαντασμαγορική μελωδία χρωμάτων. Ο κάθε καλλιτέχνης, ως μοναδικός φορέας βιωμάτων, εναποθέτει άλλοτε στον καμβά και άλλοτε πλάθει με τα χέρια του, θύμησες και συναισθήματα που γεννιούνται μέσα από τον μεγαλειώδη κόσμο τους μουσικής.

Από αυτή την γιορτή χρωμάτων και συναισθημάτων δεν θα μπορούσε να λείψει ο φιλανθρωπικός σκοπός της έκθεσης, καθώς όλοι οι καλλιτέχνες προσφέρουν συγκεκριμένων διαστάσεων ενυπόγραφα έργα τέχνης, όπου τα έσοδα απο την πώλησή τους, θα διατεθούν υπέρ της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας, για τον αγώνα της κατά της λευχαιμίας, μέσω της συνεργασίας του Πολυχώρου κΚ, με την μη κερδοσκοπική Ελληνική Λέσχη Φίλων JOS? CARRERAS, η οποία συνεργάζεται στενά με το Jose Carreras International Leukemia Foundation.

Το Κτήμα Βασιλείου και το Κτήμα Νέμειον, χορηγοί των γευστικών οινικών απολαύσεων, με τον λευκό οίνο «Αμπελώνες Βασιλείου» και τον ερυθρό «Νεμέα Βασιλείου», θα συνοδεύουν την περιήγηση μας στα μονοπάτια της τέχνης, τόσο την βραδιά των εγκαινίων, όσο και καθ?όλη την διάρκεια της έκθεσης.

 

vaggelis_tzermias_fwtis_danalis__copy

 

 

 

 

 

 

 

 

Η έκθεση θα διαρκέσει έως το Σάββατο 27 Μάρτη 2010.

Η συνέντευξη της Κας Ειρήνης Περσίδου εδώ (Ιστορικός Τέχνης).

Photo Art Gallery:


Info:

Πολυχώρος Τέχνης κΚ - Κωνσταντίνα Κοντού

Φαλήρου 49, Φιξ, Στάση μετρό Συγγρού-Φιξ, 11742

Τηλ./Φαξ: 210-9223473 ? e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγκαίνια: Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010, 20:00μ.μ

Διάρκεια: Μέχρι και Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Ώρες λειτουργίας:

Τρίτη-Παρασκευή 09.30π.μ - 20.00μ.μ - Σάββατο 10.00π.μ ? 15.00μ.μ

Κυριακή και Δευτέρα κλειστά

Σύμβουλος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων:

Αλίκη Δανάλη

Τηλ./ Fax: 211 7106340 - Κινητό: 695 18 20 100

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αναθάλλουσες αισθήσεις «O Μir? της Μαγιόρκα» »