«O καθένας τα δικά του» Stand up comedy show

«O καθένας τα δικά του» «O καθένας τα δικά του»

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης επαναλαμβάνει λόγω των sold out παραστάσεων το stand up comedy show «Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ» από την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και για 4 μόνο Παρασκευές, μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2016. Ήρα Κατσούδα VS Ανδρέας Πασπάτης το πιο ξεκαρδιστικό couple therapy, για 4 μόνο παραστάσεις.

Η Ήρα Κατσούδα και ο Ανδρέας Πασπάτης, δύο κωμικοί µε μακροχρόνια πορεία στο stand up comedy γίνονται ζευγάρι και λέει... ο καθένας τα δικά του, σε μια πρωτοπόρα παράσταση, όχι μόνο για την αέναη πάλη των φύλων αλλά και για ό,τι μας συμβαίνει καθημερινά.

Tο stand up comedy show «Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τον Οκτώβριο του 2015 και από τότε ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Αθήναιον, σε Πάτρα, Κρήτη και άλλες πόλεις της Ελλάδας, παντού με τεράστια επιτυχία, κάθε παράσταση sold out!
Στο πρώτο μέρος, το κοινό γνωρίζει και ταυτίζεται µε τον κάθε κωμικό και τις προσωπικές του ιστορίες ξεχωριστά. Στη συνέχεια, το κωμικό δίδυμο εμφανίζεται και κάνει stand up comedy ταυτόχρονα πάνω στην σκηνή. Η Ήρα και ο Ανδρέας κοντράρονται, εξομολογούνται και εξερευνούν τα πιο προσωπικά και παρεξηγημένα σημεία της σχέσης τους - και κάθε σχέσης - κάνοντας το κοινό συμμέτοχο στο πιο ξεκαρδιστικό couple therapy!

Λίγα λόγια για τους κωμικούς:

Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελµατικά µε το stand up comedy από το 2006. Έχει παίξει σε θέατρα, πολυχώρους, αλλά και µικρές ανεξάρτητες σκηνές σε όλη την Ελλάδα. Ιδρυτικό µέλος της stand up comedy οµάδας S.U.T. Το 2012 έγραψε σε συνεργασία με τον Δ. Βαλσαμίδη και ανέβασε το sold out κωµικό show "Ο ΓΑΜΟΣ" που παιζόταν για 2 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται ως ηθοποιός και κειµενογράφος διαφηµίσεων. Σπούδασε Οικονοµικά (Α.Π.Θ.) και υποκριτική (studio Φλέµινγκ).

Ο Ανδρέας Πασπάτης ξεκίνησε την επαγγελµατική του ενασχόληση µε την κωµωδία το 2007 ως µέλος της οµάδας S.U.T. Έχει παίξει σε θέατρα και µπαρ σε Ελλάδα & Αγγλία και έχει συνεργαστεί µε διακεκριμένους Έλληνες και ξένους κωµικούς. Ιδρυτής και πρόεδρος της comedy society του Brunel University, παραδίδει stand up comedy workshops, διοργανώνει βραδιές open mic και έχει συµµετάσχει σε παραστάσεις του comedy central του Λονδίνου. Σπούδασε Πληροφορική (Α.Π.Θ.) και Game Design (Brunel University London).

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
«O ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ»
STAND UP COMEDY SHOW

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ (από 5 μέχρι 26 Φεβρουαρίου) :
Κάθε Παρασκευή στις 21:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Γενική είσοδος : 10 ευρώ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90 λεπτά

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206 (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος 17778
Τηλ: 210 341 8550, Φαξ: 210 341 8570
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.