«Οι Έλληνες» του Παναγιώτη Μακρυγιάννη

«Οι Έλληνες» «Οι Έλληνες»

Η θεατρική σκηνή «Δωδέκατη Νύχτα» σε συνεργασία με το Politheatro παρουσιάζουν την πικρή κωμωδία του Παναγιώτη Μακρυγιάννη «Οι Έλληνες», σε σκηνοθεσία Θανάση Μιχαηλίδη. Οι παραστάσεις θα δοθούν την Παρασκευή 3, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 και ώρα 9.00μμ στην αίθουσα 2 του Πολυθεάματος.

«Οι Έλληνες» είναι ένα έργο με καθαρά ελληνικό λόγο που ισορροπεί ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα. Στους «'Ελληνες» γίνεται μια απόπειρα ανατομίας στην ελληνική ψυχή και στον χαρακτήρα του 'Ελληνα έτσι όπως παρακολουθούμε την πορεία της χώρας τα τελευταία πενήντα χρόνια. Μια κωμωδία που θα συναρπάσει όλους τους θεατές!

«Το έργο του Μακρυγιάννη είναι ευθύβολο, κοφτερό, καίριο, έγκυρα ελληνικό, γλωσσικά ρέον, χαρακτηριολογικά σαφές, τίμιο με τα πράγματα και στο βάθος-βάθος πέρα από την ειρωνική του επιφάνεια, πικρό αλλά αληθινό και ανθρώπινο»

Κώστας Γεωργουσόπουλος (κριτικός θεάτρου)

  • Σκηνοθεσία : Θανάσης Μιχαηλίδης
  • Μουσική : Αλέξανδρος Τσιμέκας
  • Τραγούδι - πιάνο : Ειρήνη Ντελέζου

Παίζουν οι ηθοποιοί :
Θανάσης Μιχαηλίδης
Εύη Σταματίου
Θεόδωρος Κανδηλιώτης

Πληροφορίες
«Οι Έλληνες»
του Παναγιώτη Μακρυγιάννη

Οι παραστάσεις θα δοθούν την Παρασκευή 3, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 και ώρα 9,00΄μμ στην αίθουσα 2 του ΠΟΛΥΘΕΑΜΑΤΟΣ.

Γενική είσοδος 10 ευρώ
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλ. 2651003492 – 6955416236
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.politheatro.blogspot.com

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ
ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ 3, Τ.Κ. 454 44 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τηλέφωνα: 2651003492- 6955416236
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.