«Ο Ψυχαγωγός»

Μιχαήλ Δουκάκης Μιχαήλ Δουκάκης

«Ο Ψυχαγωγός». Ένας διαφορετικός μονόλογος στο θέατρο ELIART που θα μεταμορφώσει τις αντιλήψεις σας γύρω από την ψυχαγωγία και τον εαυτό σας. Στο ρόλο του Ψυχαγωγού ο Μιχαήλ Δουκάκης, από 1 Μαρτίου 2015 και κάθε Κυριακή για 8 παραστάσεις.

Η ομάδα «Μεταμόρφωση» παρουσιάζει στο Θέατρο Eliart τον μυστηριώδη «Ψυχαγωγό», σε μία παραγωγή που υπόσχεται να αποτελέσει μια μεταμορφωτική εμπειρία για τον θεατή.

Η παράσταση έχει τη δομή σπείρας, και σκοπίμως θέτει ερωτήματα στο ακροατήριο που αποσκοπούν στην ανάπτυξη νέων επιγνώσεων. Πρόκειται για ένα νέο είδος θεάτρου, που μεταφέρει τους θεατές σε νέα μονοπάτια αυτογνωσίας.

Οι ίδιοι οι δημιουργοί δηλώνουν:
«Αν νομίζετε ότι έχετε ψυχαγωγηθεί μέχρι σήμερα είναι γιατί δεν έχετε συναντήσει τον Ψυχαγωγό».
«Ο ψυχαγωγός είναι δείκτης της αλήθειας, όχι η ίδια η αλήθεια, ακόμα και αν αυτή είναι ένα ψέμα. Μέσα από τον Ψυχαγωγό οι θεατές δεν θα πιστέψουν απλά την αλήθεια, αλλά θα την βιώσουν».
«Ένας αποκαλυπτικός μονόλογος, που κάνει αναφορά σε θέματα που οι άνθρωποι δεν θέλουν να καταλάβου,ν καθώς κινδυνεύουν να παγιδευτούν μέσα στον ίδιο τους τον εαυτό».

Συντελεστές:

  • Παραγωγή – Κείμενο – Σκηνοθεσία: Ομάδα Μεταμόρφωση
  • Στο ρόλο του Ψυχαγωγού: Μιχαήλ Δουκάκης

Γραφείο Τύπου: Αντώνης Κοκολάκης,
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες:
«Ο Ψυχαγωγός»

Θέατρο ELIART
Κωνσταντινουπόλεως 127, Στάση μετρό Κεραμεικός.

Παραστάσεις: Από Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 και κάθε Κυριακή για 8 παραστάσεις.
Ώρα έναρξης: 20:30
Διάρκεια παράστασης : 150 λεπτά
Τιμές εισιτηρίων: γενική είσοδος : 12 €, μειωμένο : 10 €

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Cavewoman» της Emma Peirson «Η Ωραία Κοιμωμένη» »