Game Over της Έφης Μεράβογλου

Game Over Game Over

Στις 22 Ιανουαρίου 2015 ανεβαίνει το καινούριο θεατρικό έργο της Έφης Μεράβογλου , με τίτλο Game Over. Στο Θέατρο Altera Pars.

Το έργο ξεκινά στην Γαλλία του 2055 με αρκετές αλλαγές στο περιβάλλον , στην βιωσιμότητα αλλά και σε επιστημονικά επιτεύγματα παρανοϊκών ανθρώπων. Μια ομάδα επιστημόνων ξεκινούν πειράματα με στόχο τον έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου και την ολοκλήρωση ενός φασιστικού και διεστραμμένου καθεστώτος . Οι ήρωες του Game Over άλλοτε είναι οι κύριοι παίχτες ενός καλοστημένου παιχνιδιού και άλλοτε πιόνια! Το σχέδιο ξεκινά το 2040 όταν ο κυβερνήτης Stalker ζητά απο μια ομάδα επιστημόνων ένα πείραμα όπου θα μπορέσει να καθηλώσει τον λαό, να τον υποτάξει και να εργάζεται 22 ώρες , με ελευθερία ύπνου 120 λεπτά.
Το Game Over είναι ένα δυνατό παιχνίδι μυαλού με κινηματογραφική ματιά . 15 Ηθοποιοί επι σκηνής , με αρκετή κινησιολογία και δράση.
Πάντα χρειάζεται ένας ήρωας που θα αποφασίσει για όλους.

Παίζουν:
Ισαβέλλα Αναστασίου, Διονύσης Νικολόπουλος, Έλενα Μαμασούκα, Σπύρος Παζιώτης, Μάνος Παπαδάς, Αγγελική Παρδαλίδου, Ευγενία Λούλου, Μαρίνα Ντόβα, Χρήστος Κατσουλιέρης, Λένα Σταμέλου, Αριστέα Ανύση, Ανδριάνα Σταυριδοπούλου, Άκης Κουμπής, Λυδία Καινούργιου.

  • Κείμενο-σκηνοθεσία- Μουσική Επιμέλεια: Μεράβογλου Έφη
  • Βοηθός σκηνοθέτη: Έλενα Μαμασούκα
  • Κινησιολογία-Χορογραφίες: Ξανθή Αθανασοπούλου
  • Σχεδιασμός φωτισμών: Βασίλης Κλωτσοτήρας
  • Φωτογραφίες: Νικολέττα Γιαννούλη
  • Ηχογραφημένη φωνή εισόδου: Eli Harris
  • Δημόσιες Σχέσεις: Γιώργος Κάλτσας, Χρύσα Κοκκίνου, Ελπίδα Μηναδάκη
  • Παραγωγή : Art and Media Zone

Πληροφορίες
Η Art and media zone Α.Μ.Κ.Ε
παρουσιάζει τη Θεατρική παράσταση
GAME OVER
Της Έφης Μεράβογλου
Είδος: Φαντασίας

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Από 22 Ιανουαρίου 2015 και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:15 (για 16 μόνο παραστάσεις)

Θέατρο: Altera Pars
Εισιτήρια:15 ευρώ (κανονικό), 10 ευρώ (φοιτητικό/νεανικό/κάρτα ΟΑΕΔ/πολύτεκνοι/συνταξιούχοι). Ομαδικά εισιτήρια: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Προπώληση: Groupon.gr

Άλλες παραγωγές μας:
Dreamville – Σκηνοθεσία: Έφη Μεράβογλου
Ισμήνη και Καλυψώ (1ο βραβείο στο Athstage festival & επίσημη συμμετοχή στο Διεθνές φεστιβάλ θεάτρου στα Σκόπια) – Σκηνοθεσία : Έφη Μεράβογλου
Iraq – 9 τόποι επιθυμίας- Σκηνοθεσία : Μαρία Τσαρούχα
Και άλλες: Μπορείτε να δείτε και στο link: https://www.facebook.com/texnisanodos

Έκθεση εικόνων