Ποιητές των δρόμων @ Vault

H παράσταση "Οι ποιητές των δρόμων" θα γίνει την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στις 22:00 στο φουαγιέ του Vault, Μελενίκου 26, Βοτανικός στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Βοτανικού ¨Κάτω από τις Γραμμές"! Είσοδος Ελεύθερη!


Παράλληλα τo studio Πλαταιών ανακοινώνει την έναρξη του εργαστηρίου υποκριτικής τέχνης "Μαίρη Μαραγκουδάκη"
Οι εγγραφές ξεκίνησαν
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 213 0058407
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πρώτη συνάντηση: Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 στις 18:00.

09-

 

Το Σάββατο 20/09/14 στις 19:00, στα πλαίσια του φεστιβάλ Βοτανικού (κάτω από τις γραμμές), στο Vault, Μελενίκου 26, Βοτανικός, γνωριμία με το Θεατρικό Εργαστήρι και την ομάδα καθηγητών του "Εργαστηρίου υποκριτικής τέχνης, Μαίρη Μαραγκουδάκη".
Οι θεατές μπορούν να συμμετέχουν ενεργά. (είσοδος ελεύθερη)

http://photostudio48.wix.com/studioplataion

https://www.facebook.com/events/332225133620947/

Από Τέταρτη 17/09 έως Κυριακή 21/09 Έκθεση Φωτογραφίας των μαθητών του εργαστηρίου φωτογραφίας "Studio της Οδού Πλαταιών". (Σπουδή στο γυμνό και την φωτογραφία δρόμου). Εγκαίνια της Εκθεσης Τετάρτη 17/09 στις 19:00 ακολουθεί το πάρτυ έναρξης του Vault.


02-

Λίγα λόγια για την παράσταση

Υπάρχουν κάποιοι ποιητές που φοράνε σκισμένα τζιν ή αθλητικά παπούτσια και γυρνάνε στους δρόμους. Υπάρχει ένα είδος ποίησης που γράφεται σε καθημερινή γλώσσα και αποφεύγει τους λυρισμούς. Υπάρχουν κάποια ποιήματα που είναι θυμωμένα, επιθετικά, σαρκαστικά και μοιάζουν με κραυγές. Και καμιά φορά αυτά που λένε οι άνθρωποι, που δεν είναι ποιητές, όταν μιλάνε για τους φόβους τους, τις ελπίδες τους, τα όνειρά τους, είναι κι αυτά ποίηση.
Μια θεατρική παράσταση φτιαγμένη για να παιχτεί στους δρόμους, με ποίηση από ανθρώπους που βγήκαν και βίωσαν τους δρόμους, με φράσεις των ανθρώπων που κάθονται και παρακολουθούν την παράσταση στον δρόμο, με δράσεις που αναπαριστούν την ομορφιά αλλά και την ασχήμια των δρόμων.
Γιατί η ζωή η ίδια είναι εκεί έξω, στον δρόμο.
Κατερίνα Γώγου, Νικόλας Άσιμος, Παύλος Σιδηρόπουλος, Jim Morrison, Manu Chao, Tom Waits και εμείς και εσείς.

Σύλληψη - σκηνοθεσία: Μαίρη Μαραγκουδάκη
Φωτισμοί- video art: Τάσος Σκλαβούνος
Παίζουν: Δάφνη Ατία, Φανή Γιαννακοπούλου, Χρήστος Χατζημιχαήλ, Μαίρη Μαραγκουδάκη

10-

Η παράσταση πρωτοπαίχτηκε στις 28 Ιουλίου 2014 στον πεζόδρομο Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια με σκοπό την στήριξη των κατοίκων στον αγώνα τους ενάντια στις μαφίες και τα ναρκωτικά.