«Caveman»

Γιώργος Παρτσαλάκης Γιώργος Παρτσαλάκης

Είστε από τους λίγους που δεν έχουν γνωρίσει ακόμα τον «CAVEMAN» ή από αυτούς που δε χορταίνουν να τον βλέπουν και 2η και 3η και... 8η φορά; Ο Γιώργος Παρτσαλάκης παίρνει τη σκυτάλη του Caveman κι έρχεται από 6 Νοεμβρίου 2014 στο θέατρο CORONET να σας συστήσει τη δική του εκδοχή.

Από την Παρασκευή 9/1/2015 οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθούν την παράσταση, κάθε Παρασκευή, στην ειδική τιμή των 10 ευρώ!

Ο μοναδικός σύγχρονος «άνθρωπος των σπηλαίων», το έργο του Rob Becker, έχει δημιουργήσει απανταχού φανατικούς θαυμαστές. Πριν μερικά χρόνια υπολογίζονταν στα 10.000.000. Σήμερα δεν μπορούν να υπολογιστούν, αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό και η Cavemanomania έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο.
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ένας από τους πιο έμπειρους κωμικούς μας, είναι η εγγύηση για την επιτυχία και για τη νέα θεατρική περίοδο. Ο Caveman εξακολουθεί να κρατά την πρωτιά ως την μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Broadway, μια πρωτιά που την κατέκτησε και στη Αθήνα αλλά και σε κάθε πόλη που παίζεται. Τελικά, έχει αποδειχθεί ότι ο μοναδικός αντίπαλος του Caveman είναι ο ίδιος του ο εαυτός...

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

  • Μετάφραση : Ερατώ Τάττη
  • Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης
  • Διασκευή : Αναστασία Παπαστάθη
  • Σκηνικά – κοστούμια : Ειρήνη Παγώνη
  • Μουσική: Πάνος Φορτούνας
  • Παραγωγή : Θέατρο Coronet & Mogul Theater

Στο ρόλο του Caveman ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης,
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
«CAVEMAN»
του Rob Becker
8Η ΧΡΟΝΙΑ!!!

Από 6 Νοεμβρίου 2014

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ :
Παρασκευή : 21.15
Σάββατο : 21.15
Κυριακή : 20.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Γενική Είσοδος: 15 Ευρώ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες με το διάλειμμα

Εισιτήρια για τις παραστάσεις του Coronet προπωλούνται :
- Ταμείο Θεάτρου Coronet : Καθημερινά 09.00 - 21.00, Φρύνης 11 και Υμηττού Παγκράτι , Τηλ. 210 7012123, 210 7012511
- www.viva.gr, 11876
- Καταστήματα Public, www.public.gr
- Παπασωτηρίου, Seven Spots, IANOS, RELOAD

CORONET
Φρύνης 11 και Υμηττού, Παγκράτι
τηλέφωνα : 210 – 7012123 και 210 – 7012511
www.coronet.gr

 

Ανά περιόδους έχουμε διαγωνισμούς με διπλές προσκλήσεις! Επισκεφθείτε το https://ticketing.artspot.gr και δείτε αν υπάρχουν διαθέσιμες!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ζορμπάς Όπερα Σιρόης »