«Κυρία με τας Καμελίας»

Κυρία με τας Καμελίας Κυρία με τας Καμελίας

Επιστρέφει στο Διάχρονο της Μαίρης Βιδάλη, για όσους την ζητούν και δεν πρόλαβαν "Η Κυρία με τας Καμελίας", μόνο για πέντε Κυριακές στις 19:00 (πλην της Κυριακής του Πάσχα). Έτσι οι παραστάσεις, ξεκινάνε την Κυριακή 30 Μαρτίου και ολοκληρώνονται στις 4 Μαΐου 2014.

Στο Παρίσι του 1847 η Μαργαρίτα Γκοτιέ, με σήμα κατατεθέν τις καμέλιες, ζει στην πολυτέλεια και μαθαίνει να στοχεύει ψηλά, διαλέγοντας εύπορους εραστές, που να μπορούν να τη στηρίξουν οικονομικά. Η τυχαία γνωριμία της όμως μ´ ένα φοιτητή της νομικής την κάνει να καταλάβει πόσο μάταιη είναι μια ζωή χωρίς πραγματική αγάπη. Η σχέση της με τον Αρμάνδο όμως διακόπτεται όταν ο πατέρας του την παρακαλεί να τον εγκαταλείψει, καθώς το παρελθόν της θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στη σταδιοδρομία του. Η μοίρα όμως συνεχίζει το άσχημο παιχνίδι στη Μαργαρίτα, η οποία πλήττεται από φυματίωση.

  • Διδασκαλία: Γιάννης Διαμαντόπουλος
  • Πρωταγωνιστούν : Μαίρη Βιδάλη, Οδυσσέα Σταμούλη, Τέλη Ζώτος


Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
«Κυρία με τας Καμελίας»
Του Αλέξανδρου Δουμά
Κεντρική σκηνή

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΪΟΥ 2014
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 19:00

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ :
Κυριακή : 19:00 μέχρι την Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
Γενική Είσοδος 15 ευρώ
Μειωμένο : 12 ευρώ (φοιτητικό και ανέργων)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 100 λεπτά με διάλειμμα

Διάχρονο Θέατρο
Πυθέου 52, Νέος Κόσμος
Tηλ. : 21072332292107233229

Έκθεση εικόνων

Φωτογραφία παράστασης