«Όσα παίρνει ο άνεργος»

Όσα παίρνει ο άνεργος Όσα παίρνει ο άνεργος

Στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου Μεταξουργείο παρουσιάζεται η πολιτική επιθεώρηση των Λάκη Μπέλλου και Γιώργου Γαλίτη "ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ", σε σκηνοθεσία Άννας Βαγενά.

Η επιθεώρηση από την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου θα παρουσιάζεται κάθε Κυριακή, Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη παράλληλα με το έργο «Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΑΣ», με τις Άννα Βαγενά και Ελένη Γερασιμίδου.

Η Άννα Βαγενά ξαναγυρίζει στο αγαπημένο της είδος, την επιθεώρηση, μετά από 20 χρόνια με έναν νεανικό, γεμάτο ενέργεια θίασο! Η σημερινή συγκυρία το απαιτεί άλλωστε! Το χιούμορ και η αισιοδοξία είναι τα μόνα όπλα ενάντια στην κρίση και η επιθεώρηση είναι η ναυαρχίδα!
Γι' αυτό το σκοπό έχει συνταχθεί δίπλα στην Άννα Βαγενά και η θρυλική Βαγγελίτσα από τη Ραχούλα.... Τη Βαγγελίτσα που αγάπησαν οι παλαιότεροι και θα γνωρίσουν οι νεώτεροι.
Θεωρούμε την επιθεώρηση, καθαρά πολιτικό θέατρο, που μας δίνει τη δυνατότητα να κρίνουμε και να σχολιάσουμε τα όσα στραβά συμβαίνουν σήμερα στην πατρίδα μας. Και δυστυχώς είναι πολλά.
Με την επιθεώρηση "ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ" φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε την ανανέωση αυτού του σπουδαίου θεατρικού είδους, ανανέωση που έγινε με το "Ελεύθερο Θέατρο", την "Ελεύθερη Σκηνή" και το "Θεσσαλικό Θεάτρο" στις δεκαετίες του '70 και του '80.
Κρατάμε, λοιπόν, την κλασσική φόρμα της επιθεώρησης, εμπλουτισμένη με ανανεωμένα κείμενα, γεμάτα εξυπνάδα και χιούμορ, που δεν προσβάλλουν τη νοημοσύνη του θεατή.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Άννα Βαγενά

  • ΜΟΥΣΙΚΗ : Λουκιανός Κηλαηδόνης

  • ΣΚΗΝΙΚΑ – ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ : Κώστας Βελινόπουλος

  • ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ : Ηλιάνα Αραβή

ΠΑΙΖΟΥΝ :
Άννα Βαγενά, Σοφία Αλεξανιάν, Ηλιάνα Αραβή, Γιώργος Γιαννακάκος, Κατερίνα Θεοχάρη, Σταύρος Καλλιγάς, Νίκος Μπουρνιάς, Βασίλης Μυλωνάς.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πληροφορίες

«ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ»
Πολιτική επιθεώρηση του Λάκη Μπέλλου και του Γιώργου Γαλίτη

ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ :
Κυριακή : 20:00
Δευτέρα : 20:00
Τετάρτη: 19:00
Πέμπτη: 20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
Γενική είσοδος : 17 ΕΥΡΩ
Λαϊκή απογευματινή : 15 ΕΥΡΩ
Συνταξιούχοι άνω των 65, άνεργοι (με την επίδειξη της κάρτας ΟΑΕΔ), πολύτεκνοι, φοιτητές, μαθητές : 12 ΕΥΡΩ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 2 ώρες και ένα τέταρτο (με ενδιάμεσο διάλειμμα )

Μετά τις παραστάσεις μπορείτε να συνεχίσετε στο εστιατόριο "ΑΝΝΑΣ", Ακαδήμου 16, δίπλα στο Θέατρο "ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ", με ελληνική κουζίνα.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ", ΤΗΛ: 210-5234382 E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Δ/ΝΣΗ: ΑΚΑΔΗΜΟΥ 14, ΑΘΗΝΑ (ΟΠΙΣΘΕΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΙΚΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)

4 σχόλια

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια
  • ID:3645 Νώντας Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 00:03 δημοσιεύθηκε από Νώντας

    1 επιθεώρηση που αυτη την εποχή ο τίτλος του ταιριάζει απόλυτα με την κοινωνική κατάσταση μας..

  • ID:2298 ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΡΑΣΥΡΗ Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2012 14:55 δημοσιεύθηκε από ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΡΑΣΥΡΗ

    ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!

  • ID:2268 staikos Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 23:12 δημοσιεύθηκε από staikos

    ωραίος τίτλος!!

  • ID:2209 Ευανθία Χαλούλου Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 15:48 δημοσιεύθηκε από Ευανθία Χαλούλου

    θάθελα να το δω γιατί μου αρέσουν οι επιθεωρήσεις καιακόμη περοσσότερο η Άννα Βαγενά και η Γερασιμίδου